Inredningsbloggen
Inredningsbloggen

Inredningsbloggen

Inredning är något som man bör blogga om och även läsa om. Det är kul och det smittar av sig på andra. Inredning är något som man kan lära sig saker om hela tiden, och det finns även vetenskapliga teorier som omgärdar ämnet. Vilken färg passar bäst till vilket kön eller trivs gamla människor bättre i en viss typ av lokal med mera.

Ha en ödmjuk inställning

Genom att lyssna på experterna så kan du få en hel del välgrundade tips. De är trots allt utbildade eller har vunnit priser för sin inredningsförmåga. Hur lär man sig då att inreda propert? Jo, man tar del av experternas råd och kompromissar med sin egna stil.

Har du en unik och fångande inredningsidentitet så kommer utomstående att tycka att ditt hem är häftigt, vackert eller något annat adjektiv. Om du är riktigt seriös så kan du skicka in bilder till inredningsmagasin som får analysera dem och säga vad som kan förbättras i själva inredningen. Man kan knappast bli en sämre inredare genom det här knepet.

Vad är då inredning och varför ska jag ägna mig åt det?

Det är helt frivilligt och de flesta gör det helt utan utomståendes insyn. Dock är det vetenskapligt bevisat att vi människor mår bra av växter och även av en del nya intryck. Du skulle väl inte vilja sova utan att ha gardiner eller persienner i fönstren? Inredning kan alltså ha ett praktiskt syfte, att man kan trivas bättre helt enkelt.

Man ska inte sticka under stol med att det främst är kvinnor som är insatta i ämnet och som får styra och ställa. Det behöver dock inte vara negativt så länge mannen inte visar något intresse. Någon måste ju göra det, eller hur? Involvera gärna barnen och hör hur de resonerar om vad som kännetecknar en bra respektive en dålig inredning. Och konsultera gärna med dina vänner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *