Mina tjänster

Jag erbjuder idag nedan tjänster men också annonseringen som ni hittar i nästa flik. Låter någon av dessa tjänster intressanta är ni välkomna att kontakta mig för offert.
Jag anpassar såklart tjänsten så den är bäst anpassad för båda parter.

Annonsering

Idag jobbar vi med annonseringar och samarbeten på våra sociala kanaler och då primärt genom Instagram som har störst räckvidd för potentiella kunder. Flera samarbeten har vi kombinerat med ett blogginlägg eller Youtube för att kunna skriva mer om produkerna som en förlängd arm.

I dagsläget når vi med närmare 40 tusen följare mellan 300.000 – 500.000 exponeringar i veckan på instagram

Det är av största vikt att samarbete är relevant för våra följare likväl som det är viktigt för företagets del att nå ut till en perfekt målgrupp.

Vi ser våra samarbetspartner som ett team & lägger alltid upp ett personligt förslag.

Målet är att båda parter ska bli nöjda & att ett fortsatt samarbete ska vara en självklarhet!

Samarbete & Annonsering
Hör av dig till oss så kollar vi på ett eventuellt samarbete mot en annonskostnad.
Vi har begränsat med annonsutrymme och väljer de samarbeten vi vill gå in i med omsorg. Det är viktigt att det är relevanta annonseringar för båda parter.

Jag annonsmärker alltid tyldligt för läsarna & gör rätt för båda parter gentemot skatteverket, marknadsföringslagen & reklamombudsmannen.

PR utskick
Jag tar emot produktprover för att testa och recensera men kan aldrig garantera exponering. De utskick jag väljer att visa är de jag själv tror på och kan stå för.

Vi fotar alltid bilder med bra kvalitét.

Kontakta oss nedan eller maila snickargladjensveranda@gmail.com så diskuterar vi upplägg & kostnadsförslag.

Konsultation – instagram

Jag gör idag konsultationer av ditt instagramkonto i 2 steg.

Första gången vi träffas går vi igenom hur ert företag är uppbyggt, hur ni jobbar med ert instagramkonto idag (om det finns något) samt vad som är ert mål med räckvidden av instagram.

Vid denna träff kan jag även hjälpa till att fota material för instagramkontot –

Jag kommer sedan sammanställa ett häfte för hur ni kan arbeta med instagram me förslag på profil, bilder, texter & tags. Jag kommer även hitta relevanta konton för er att följa och hitta inspiration från. Jag kommer också med idéer på vad ni kan köra för kampanjer och actions för bra räckvidd.

I detta häfte sammanställer jag även en manual över de viktigaste funktionerna på instagram.
Ni kommer få en skräddarsydd strategiplan med tips och idéer på hur ni kan arbeta med ert företag i sociala medier för att få en starkare plattform med fler kunder.

Efter några månader kommer jag göra en uppföljning och återkomma med den feedback som jag tycker är bra men också vad som kan göras bättre.

Broschyr – Konsultation PDF Pris

Hör av er vid frågor

Föreläsning/Workshop

Jag har idag tagit fram några föreläsningar som jag anpassat för att inspirerar och utbilda företag inom Social Media Marketing med inriktning Instagram.

En av föreläsningarna jag håller i är i två steg där den första föreläsningen handlar om att inspirera företagaren/företagarna att rikta sina marknadsföring där deras kunder finns. Jag pratar då om mig själv & hur jag lyckats, vad instagram är samt varför instagram är ett så bra verktyg att använda för ett företag.
Det andra steget av föresläsningen är mer ”hands on” & en workshop med strategier, uppbyggnad och massor om instagrams olika funktioner.

Varje föreläsning tar ca 1 timme inräknat utrymme för frågor. Jag har även möjlighet att skräddarsy en längre föreläsning/workshop anpassad efter kunskapsnivå.

Önskas istället en föreläsning sammanfattar jag de båda ovanstående delarna.

Kontakta mig för offert.

Grupp Workshop

Jag håller även i Workshops för företagare som vill börja jobba med Instagram eller som vill bi duktigare. Jag har 2 olika workshops, en som är grundläggande för er som inte kan så mycket om Instagram. Den andra workshopen är för er som idag redan har ett företagskonto på Instagram men som vill jobba mer frekvent och hitta rätt strategi.

Workshopen håller på i ca 4 timmar med mellan 4-6 deltagare.

Kontakta mig för att anmäla er till intresselistan, jag maila då emellanåt ut när det börjar närma sig en workshop.

Är ni ett större gäng som vill att jag kommer till er kan ni också höra av er.

Inredningskonsult

Vill ni ha hjälp med att styla ert hem?

Jag hjälper gärna till. Antingen gör vi en nätbaserad konsultation där ni skickar bilder på ert hem samt bilder på vad ni gillar för stil (antingen från ert egna hem eller från någon annan inspirationskälla). Jag kommer då lämna ett förslag utifrån era önskemål på både inköp men också vad ni kan återgälda själva.

Vill ni instället att vi ses för att göra en konsultation i hemmet kan vi självklart kolla på denna möjlighet.

Kontakta mig för offert.

 

 

 

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa