Om oss

VILKA ÄR VI?

Vi är ett litet familjeföretag med stora visioner som växt fram ur ett intresse med hem & renovering. Vårt mål med vårt företag är att inspirera dig till att lyckas och våga samtidigt som vi erbjuder de tjänster och produkter som vi tycker är viktiga i utförandet.

Vi gillar att jobba tillsammans & våra barn är mer än gärna med på våra äventyr, vilket såklart känns viktigt!

Det hela började med att vi köpte vårt stora renoveringsprojekt på 300kvm som en släkting till familjen byggt. Från början tyckte vi själva inte att huset var speciellt charmigt eller vackert men vi visste att det var välbyggt och välbevarat. Arbetet med huset har väckt ett intresse i att skapa i trä och när vi fick upp snickarglädjen förstod vi hur mycket detta kunde göra för huset. Vi fortsatte därför i denna anda och det blev mer snickarglädje på huset.
Från början skissade vi upp snickarglädjen på papper och sågade ut många många för hand på sticksåg innan det blev precis som vi tänkt oss.

Vi har nu sålt vår snickarglädje på hemsidan sedan 2016 och den har varit mycket omtyckt. Snickarglädjens tillverkas lokalt med en nära kontakt med hantverkaren, vilket såklart känns tryggt.
Snickarglädjen som varit starten på hela vårt företag kommer alltid stå som en central del.

2018 bestämde vi oss för att ta företaget ett steg vidare och börjar nu även sälja heminredning som vi noga valt ut på vår webbshop. Detta känns som ett fantastiskt steg framåt.

Tillsammans med detta bloggas det, instagramas, fotas, föreläser (om sociala medier för företag), pluggas till inredare samt tar på oss diverse uppdrag – läs gärna mer under tjänster.

Är ni nyfikna på mer kan ni läsa på vår blogg, kika in Instagram eller kontakta oss.

Här ser ni hur mycket snickarglädje kan göra – vårt hus 2010 & 2017.


Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa