En dag på slottet

I samarbete med Forever Livning

Är det något jag intresserat mig av så länge jag kan minnas så är det historia och gamla bevarade miljöer! Att få besöka slottet i Mölndal var som en dröm!

När jag inleder ett samarbete ser jag stor fördel att få prata med mina partners över ett samtal, att däremot få mötas på detta sättet har varit oslagbart, ser verkligen fram emot att få jobba och samarbete med Forever Living framöver.

 

Jag blir djupt imponerad av ett företag och inte bara investerar i sina produkter utan även dess personal och miljöer att jobba i. Att få gå runt i dessa miljöer som tagits hand om av företaget och rustats upp med en erfaren hand kring restaurering är en fröjd. Alla detaljer i slottet känns igen på porträtt av gamla godsägare som hänger på väggarna. Jag tycker mig se ett leende hos även dessa herrar, glada över att deras hem blivit omhändertaget.


Erkänner att det skulle vara en dröm att få ha sin arbetsplats i ett slott. Forever Living genomsyrar verkligen kvalitet genom hela sitt företag & det har jag verkligen fått uppleva genom mina möten på slottet.

 

Villa Korndal som slottet heter byggdes 1870 av en man kallad David Otto Francke, en man som älskade allt som var magnifikt, liksom jag gör fast jag har en lite mindre plånbok än denna mannen tyckts haft.

Slottets inredning är inspirerad av en mix från Engelsk och Italiensk renässans stil, Franskt klassiskt men ändå en touch av medelhavet.

 

Vi gick längre runt i slottet och jag är säker på att min nördighet sken igenom då jag gick och kände på allt. Precis som att det då skulle på något sätt ta mig tillbaka till 1800 talet.

 

Jag kände mig hedrad som fick besöka dessa underbara miljöer hos Forever Living! I deras källare hade dom en liten shop med alla produkter prydligt uppställda, så vackert!

Jag har nu under en längre tid använt deras hudvård och den är helt klart den bästa jag någonsin använt! Då har jag ändå varit hos hudterapeut flera gånger för att jag vill använda bra hudvård. Att få känna sig ren och fräsch är det bästa jag vet! Jag kommer framöver berätta mer om mina favoriter (det går knappt att välja men jag har hittat en bra rutin).


Vill ni läsa mer om Forever Living om dess produkter kan ni kika in här – www.foreverliving.se

Nu ska jag packa några ordrar 🙂

Kram på er!


Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa