Inspirerande möten

Har blivit en del resor till Stockholm det sista och tycker faktiskt jag börjar känna charmen med ”pulsen” iaf för några timmar. Visserligen ser jag nog mest ut som en vilsen bonne i storstan, när dörrarna öppnas automatiskt och jag hoppar högt, står på fel sida i rulltrappan och går genom fel grindar i tunnelbanan.. Bara för att nämna några tokigheter. 

Åkte upp fredag morgon för att träffa Mirelle i Västerås. Blev en mysig middag innan vi sprang vidare till tåget till Stockholm. Så härligt att ha Mirelle att prata med då vi tänker väldigt lika gällande våra arbeten samtidigt som henne lugn tar ner mig några varv.
Vi får se vad vi hittar på för roligheter framöver men det är ju bara några veckor kvar till vårt event i Frankrike (finns ngn plats kvar för den som vill läsa mer HÄR).

Väl i hennes systers lägenhet käkar & dricker vi gött, snackar och sminkar oss.

Vi letar oss fram i Stockholm och hittar till slut fram till festen, många trappor och vi är upp i Beatlys nya lokaler, superfint och härliga människor där! Kul att få träffa människorna man jobbar med så ofta över mail. (Beatly förmedlar flera av de samarbeten jag visar på min sida).

Fotade inte mycket under kvällen men några fick det bli. Kul initiativ av Beatly!

Bingo Rimer var även på festen och fick höra att jag är den kvinnliga version av han. Haha, ja jag kan nog instämma mångt och mycket på det. Fick lite tips på hur jag ska hantera all denna energi jag har och att det faktiskt är något mycket positivt! Tack för det Bingo!

 

Sammanfattningsvis på tåget hem.. jag har ont i magen och huvudet, för att inte tala om hur trött jag är men har haft skit kul! 

 

Kram på er!

 

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa