Nu tar jag steget…

Jag har under över ett halvår jobbat 24/7, dels på min deltid hos Vedum kök och bad men sedan med mitt eget och allt vad det innebär (beskriver nedan vad det innebär). Att kroppen inte orkar detta under en längre tid förstår nog alla och nu känner jag att gränsen till vad jag orkar är nära. Måste dock erkänna att jag är grymt stolt som orkat så länge som jag gjort.

Med detta sagt så har jag nu tagit ett STORT steg & faktiskt sagt upp mig på Vedum, det jobbigaste jag gjort på väldigt länge. Grät mig igenom hela förra måndagen. Jag älskar mina kollegor så oerhört, trivs på jobbet med arbetsuppgifterna & företaget är toppen!
Hade jag inte trivts hade beslutet kommit både tidigare och mycket lättare…

Processed with VSCO with a7 preset
Min stöttning, min energi och min klokaste vän – Jonny Cash <3

Så slutet av oktober är jag nu ”arbetslös”, HAHA nä det skulle jag verkligen inte kalla det men jag har ingen anställning längre utan är helt egen! Alltså fattar ni hur häftigt det känns.. Kanske får leva på vatten och bröd men vad gör det när man får göra vad man älskar?!

Det jag kommer sakna mest är kollegor men samtidigt tror jag lugnet som kommer bli i att jobba hemma är precis vad jag behöver. Har ju mycket kundmöten, föreläsningar och andra sociala aktiviter inplanerade så kommer säkert få tillräckligt med umgänge.  Jag inser också att jag kommer kunna bli en bra mamma igen, barnen kan faktiskt till mångt och mycket vara del i mitt arbete. Dom kommer självklart vara på förskola och fritids om dagarna men deras dagar kommer bli mycket kortare.

img_1291

Så vad kommer jag leva på då?

Att försörja sig själv är en dröm, det kan jag inte ljunga om men sen om jag kommer lyckas eller inte det återstår att se. Jag har några byggstenar jag kommer fortsätta att utveckla med inkomsterna men berättar gärna mer för er vart cashen faktiskt trillar in då jag vet många är nyfikna. Får ofta frågan om hur butiken går men den är en pytte del i företaget än så länge.

 1. Samarbeten och annonser – Detta är helt klart min största del. Jag brukar se min Instagram som ett magasin, för att jag ska kunna skapa bra och roligt material för er mina följare så behöver jag också annonsera emellanåt för att ha råd att jobba med detta. Ni är så oerhört förstående och uppskattar alltid när jag ser att ni kollar in annonserna, ni gör detta möjligt för mig <3 JAG KAN OCKSÅ LOVA ATT JAG ALLTID VISAR SAMARBETEN SOM ÄR BRA GREJER!

 2. Butik & webbshop – Butiken och webshopen är en väldigt roligt och framförallt lärorik del i mitt företag. Det är dock ganska stora omkostnader. Jag förlorar på varje frakt ex men har nu fått ett bra avtal så det rullar runt. Att stå med lager kostar också. Jag tycker det är så otroligt kul att köpa in, fota och packa produkterna, att veta att dessa jag valt ut till min personliga butik kommer få stå i någon av mina följares hem! Ååå det är en underbar känsla. 
  Vi får se vart allt detta utvecklas, jag forsätter köpa in och förhoppningsvis fortsätter ni handla 🙂 Butiksdelen kanske får en annan vändning inom kort. Har öppet i 3 söndagar till här i Broddarp nu i höst och sista helgen avslutas i Jäla på konstrundan/mickelmäss.
  fotogemlampor

 3. Adlinks – Annonslänkar helt enkelt, där jag tipsar om något fint jag hittat så får jag provision på om ni handlar eller klickar på länken 🙂 Märker alltid ut vad som är annonslänkar så ni vet! Blir givetvis mer pengar om jag jobbar mer med det men vi får se vad som hinns med.
 4. Föreläsningar/Workshop – Hade du frågat mig för 5 år sedan hade jag svarat ALDRIG, men nu tycker jag det är superkul att få prata om vad jag lyckats med samt lära er allt jag kan om sociala medier, inredning och hur ja fotograferar.

  DW1-5

Yrket som jag beskriver ovan kallas Influenser, nutidens bloggare, en del kallar oss dagens kändisar. Jag väljer hellre att kalla mig inspiratör & kreatör då det beskriver mer vad jag sysslar med. Som Influenser ska du kunna bjuda på dig själv, fota, skriva, marknadsföra, analysera, utveckla, driva framåt, ekonomi och mycket mycket mer..

Jag vill också tacka dig! Att du följer, läser, gillar och kommentarer det jag gör, för vet du? Det är just det som är en av de viktigaste byggstenarna i mitt företag!

Hoppas ni tycker det är kul att läsa om vad jag ska syssla med & har nu frågor så hör av er.

Kommer planera in några workshops framöver här hemma så skicka er mail om ni vill att jag kontaktar er när det är dags.

KRAM!

img_0008-1

14 kommentarer till “Nu tar jag steget…

 1. Modigt!! Men grymt stort lycka till!! 👏👏👏 jag tror på dig!

 2. Stort och varmt lycka till. Man måste använda sig av det mod man har. Skulle det inte funka så finns det alltid jobb för en sån som du.

 3. Hej! Måste bara få säga stort Grattis och lycka till!!!!.Du gör helt rätt, måste ibland våga göra saker man tror på och trivs med. Det är ju det livet går ut på.Du kommer säkert att klara det galant .( själv slutade jag inom vården efter 25 år och började arb i skolan med barn med säskilda behov. Trivdes väldigt bra ,ångrar mig inte ) Den som inte vågar vinner heller inget. Kram Tina

 4. Fantastiskt att du tagit steget! Stort lycka till!!!

 5. Än en gång, lycka till. Det fixar du. 😁❤

 6. Grattis till Ditt beslut,och lycka till,man lever bara en gång så spännande att följa få följa Dig..

 7. Jag tror på dig! Detta kommer bli så bra, heja dig! 🙂

 8. Precis så kände jag när jag sa upp mig som distriktsarbetsterapeut för att starta vår webbutik och massagesalong. Tankarna snurrade och gör så fortfarande. Det är tufft att vara egenföretagare men definitivt det roligaste jag någonsin gjort. Önskar dig ALL lycka till!

 9. Härligt att ta steget. Du kan hu säkerligen få till något samarbetet med Vedum så du har anledning att hälsa på kollegorna.

 10. Vad fint kusin! Heja dig!

 11. Min mosiga tuffa fina vän och snart fd kollega. Som vi kommer sakna dig goding! Tur vi kommer ses ändå.. <3

  1. Åå fina! Kommer sakna dig med ❤️

 12. Lycka till Johanna😊

 13. Lycka till Johanna

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa