Vi testar glasblåsning

För några veckor sedan kunde ni följa oss på en väldigt härlig utflykt vi gjorde till Limmared & Glasets hus. Vi var lika förväntansfulla innan vi åkte dit som vi var exalterade när vi åkte hem. Wow så coolt!

Jag har alltid velat testa just glasblåsning, att då åka till Limmared och Glasets Hus utanför Ulricehamn kändes som den perfekta familjeutflykten. HÄR kan ni läsa mer på deras hemsida.
Vi åt deras underbara sommarbuffé, gick på deras utställning ”Mumin – Hur gick det sen?” & kollade in alla helt fantastiska glaskonstverk som gjorts genom tiderna. 


Det såg ju inte så svårt ut tänkte vi, tills vi kom fram till ugnarna där Sebastian & Ida stod och arbetade! Imponerad skulle jag säga är en underdrift! Vilket arbete…
Barnen fick testa göra varsina kostverk. Hugo gjorde en glaskula & Melker en droppe. Jag gjorde en vas/karaff & Kristoffer gjorde ett rött glas.

Vi kom fram till att detta måste vara den bästa present man kan ge någon! Först upplevelsen i sig men sen att få göra sitt eget minne!

IMG_3193

Hade det inte varit så galet varmt hade jag lätt velat bli glasblåsare!


Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa