Bästa tipsen inför fönsterputsningen

Nu börjar det verkligen synas på fönstren att de behöver en rejäl omgång med kärlek! Under denna varma sommar har det varit sjukt mycket flugor och de har då gjort sina små gula pruttar på hela rutorna. Hur som! Här kommer de bästa tipsen från mig och mina följare!

 1. Köp en bra spray & använd linnehanddukar. 
  Detta är vad jag gjorde i år, normalt blandar jag min egen fönsterputs enligt nedan recept men i år gjorde jag det lätt för mig och har använt BIOkleens fönsterputs. Riktigt bra vill jag lova!
   


  Än finns det kvar av fröer från mina stockrosor – skriv i er beställning från webbshop ”stockros” så lägger jag med några till er.
 2. Blanda din egen fönsterputs & tidningspapper.
  Att blanda egen fönsterputs är ingen dum ide & dessutom både billig & bra!
  5dl varmt vatten, 1 msk ättika & några droppar diskmedel.
  Många använder tidningspapper att torka med, jag har gjort det men tycker det lätt blir fläckar från tidningens bläck. Fick dock ett tips på babywipes, ni vet dom där torra man kan köpa billigt i storpack.

   

 3. Kärcher fönstertvätt.
  Många använder denna maskin som liksom suger upp medlet som medföljer likt en dammsugare. Har testat den för några år sedan och hade jag haft helt släta rutor har jag inte tvekat på att köpt men nu har jag massa fasta spröjs som den inte får plats mellan tyvärr. Kostar ca 400-600kr.

  img_2852

   

 4. Hyr in en fönsterputsare. Helt klart värt pengarna & dessutom kan du dra RUT för denna tjänst. Jag gillar dock att gå över alla fönstren själv en gång om året dels för jag är snål men också för jag gillar att ta hela rummet samtidigt. Då känns det så fräscht!

Har ni några fler bra tips så dela gärna med er!


2 kommentarer till “Bästa tipsen inför fönsterputsningen

 1. Jag har precis samma problem med min glasveranda😊 Men jag har hittat en ny typ av trasor som jag använder med endast vatten!
  Absolut det bästa jag har provat😍

  1. Åå de är flera som nämnt dessa, måste kolla! Vet du vad de heter? 😍

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa