Stora höströjet

Semestern är slut. Regnet & kylan närmar sig. Fotogenlamporna tänds. Japp dessa är tecken på att hösten närmar sig och det är dags att boa in sig.
För mig innebär det storstädning, röjning & inredning. Gammalt flyttas runt och det kompletteras med ny härlig inredning.

Fick frågan från några följare om jag kan visa mer inredning på mina instastories och då gärna rum för rum. Älskar att få idéer från er, om ni visste vad ni inspirerar om så bara med er närvaro! Sagt och gjort, jag kommer göra en stories i varje rum innan jag städar just för att ni ska få se att det ser ut som skit hos mig också. Mitt mål är ju inte att visa upp ett perfekt hem utan att få inspirera er! 🙂
Jag kommer sedan visa er några stories i samma rum där jag berättar lite om tapeter och möbler samtidigt som ni kan ställa frågor. Vad tror ni om det?


Jag började idag inne i vardagsrummet nere, så skönt när det är rent även om svetten pärlar sig i pannan. Så vackert ljus!

Älskar våra fönster med fasta spröjs. Jösses som vi höll på innan vi bestämde att de skulle se ut just så här.


Håll koll på Instagram och stories för fler bilder!

Mycket av inredningen jag handlar fyndar jag hos Campadre där du lätt blir medlem! Här är det sjuka priser på massa varumärken inom skönhet, mode och inredning! (annonslänk). Vill ni kolla in deras sida kan ni kika HÄR.

Önskar er en toppen kväll!

 

Kram!

 

2 kommentarer till “Stora höströjet

  1. Ska bli spännande att följa ditt höströj,ska själv börja om nån vecka, jag älskar hösten när man får tända ljus och riktigt gotta in sig i höstens alla färger 🙂

    1. Visst är det mysigt! 😍

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa