Vi ska få tillökning & BT

Kommit igång med jobb igen efter semestern och det är såklart skönt att komma in i en vardag igen även om semestern som för alla andra tog slut innan den ens hann börja. Vi kan väl dock inte klaga på vädret även om det för många inneburit mycket olyckligt jobb. Ni kan läsa mer om Torkan påverkar oss alla & Torkan påverkar oss alla – köttproduktionen som jag brinner starkt för. Nu ska vi bara försöka komma in i en fungerande vardag igen…

Sedan min älskade Maine coon Lynx dog för några år sedan som ni kan läsa om här har vi letat efter en ny vän, mer eller mindre olika perioder. Så i helgen taggade en vän mig i ett inlägg på dessa ljuvliga grå maine coon bebisarna som dessutom inte var allt för långt bort. Ja då kan man väl inte göra annat än att åka och kolla!


Vad som händer när man kollar på kattungar kan ni säkert räkna ut?
Morris kommer såklart få flytta hem till oss om ca 10 veckor – såå vi längtar.

Alltså nu kommer sötchock bilder!


För några veckor sedan var Borås tidning hemma & gjorde ett reportage. Jag visste att detta skulle publiceras i måndags. Vilket det gjorde. Men herregud hade aldrig kunnat gissa att de skulle hamna på första sidan! Kul! 🙂

Här är reportaget för er som vill läsa:


 

Kram

img_0008-1

2 kommentarer till “Vi ska få tillökning & BT

  1. Söt, kan man säga det om en kille. 😍

  2. Grattis,så jättesöt o gullig 🙂

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa