En dag i kärlekens tecken!

Vissa dagar svämmar man bara över av kärlek, igår var en sådan dag på många vis..

Fick hela förmiddagen ensam med min stora kille och självklart hamnade vi i stallet, så kul att vi hittat något vi älskar att göra ihop!

Visst är han fin ihop med sin lilla ponny Blanka?


I tisdags åkte min fina syster & hennes man in till sjukhuset för att föda sin lille pojk, min systerson! Alltså jag dog en smula! De hann dock inte klart med vad de önskade innan de åkte in så jag och min farmor stack till syrran för att färdigställa. Jag satte lister, målade, tapetserade och sen plockade vi undan allt och såpskurade hela golvet. Det var varmt – 36 grader men vilket driv man kan få bara av att få göra någon annan glad. Blev dessutom väldigt fint!Ella (stora syster) hjälper såklart till!


Elin frågade sedan om jag ville komma in igår och hälsa på lille killen, kan man säga annat än JIPPPPPI!!! Alltså hörrni!? Man kan inte vara så sjukt liten och söt som han var! Åååå…..

Kollat på presenter – har redan köpt lite men vill ju köpa hela världen till mina fina barn och syskonbarn <3 

 

Förvaringlådan hittar ni HÄR (annonslänk), Mammut familjen hittar ni HÄR (annonslänk) & tåget hittar ni HÄR (annonslänk). Alla produkter till 33% rabatt.

 

 

Nu är det dags för mig att fortsätta mitt jobb ute i butiken, har ju fått hem färgen och ska försöka hinna få iordning till på söndag när butiken öppnar!


KRAM

 

1 kommentar till “En dag i kärlekens tecken!

  1. Vilka fina bilder du bjuder på, men bäst av allt är den positiva hållning du förmedlar. Vi är många i dagens samhälle som gör mycket och därför är det så viktigt att förmedla att det man gör skall man göra med kärlek. Så inspirerande att se det vackra i det man ägnar sin tid.
    Birgitta

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa