Stockholm skärgård – I love u

Under ett jobb jag hade tidigare i våras träffade jag en tjej som jag kände att jag klickade så sjukt bra med! My soulmate Elisabet ♡

Vi blev bjuda till deras hus i skärgården & självklart tackade vi ja! Var ju bara tvungen att träffas igen. Nu efter drygt 3 dagar känner jag bara ännu mer att jag träffat en tjej som är så jävla lik mig att de är löjligt! Allt, allt vi pratar om tänker vi samma om. Att våra barn & män dessutom skulle vara så lika blev nästan kusligt.. men underbart!

Tänkte berätta om vår helg med massa härliga bilder!

Måste först visa denna snygga bild på min man som jag smygfotade på båten när vi var påväg hem..

Mindre snygg bild på mig, precis nyvaken men alltså kolla utsikten… Från deras altan var vyn över deras mack/butik på ön Lådna perfekt! 

Melker & Hugo älskade att åka båt! Hur cool är han inte?!

Alla underbara barn! Jösses så härliga dom var mellan utbrotten! Den lilla tjejen som sitter till vänster som mig, Ingrid, simmade mer under vattnet än över. Underbart! Till höger sitter Ella min nya bästis.

Hugo lärde sig dessutom simma! 6 simtag på djupt vatten i havet tog han!

Första kvällen åt vin räckor & andra åkte vi till Svartsö & åt på restaurang.

Skaldjurssoppa stod på menyn! Smaskigt!

Passade på att få några bilder på mig & Kristoffer. 

Underbara Elisabet! Tänk vad mycket bus man kan göra på en Ö. Nakenbad, tumlardyk & rövkrok… Haha ja skratten blev många ♡

Stunning view!

En omgång kubb. Vem var bäst? Haha nja inte för att skryta men jag utklassade mitt motstånd! Haha…

Kramkalas. Måste passa på att sniffa när man får chansen. Sekunden efter biter Frank Sinatra Kristoffer i handen. 

Han bet inte mig, bara nästan…

Här åker vi ut en dag med segelbåten, bad hela dagen & fantastiskt väder helt ensamma på en klippa!

Väl hemma blev det drinkar, en, två, tre…

Matlagning på hög nivå! En stekhäll ska jag bara ha! Kommer med recept längre fram!

Ursäkta språket men så jävla gott!

Fotade dukning & deras fantastiska bord! Ska göra ett inlägg om bara bordet..

Fixar & donar!Har du varit i Stockholm skärgård?

Kram!


1 kommentar till “Stockholm skärgård – I love u

  1. Hej! Ser ut som det varit fina dagar Så trevligt att läsa det du skriver. Det gör du bra det också👍Alltid roligt med nya vänner. Bor själv på västkusten , men Stockholms skärgård är också fin . Snyggt par är ni också 👌 Ha det gott /Tina

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa