Besök i Skåneland

Ärligt… Hade du frågat mig innan så tycker jag inte skånska är speciellt vackert (kanske jag inte tycker nu heller) men att de kunde bo så otroligt fint! Vilka underbara stränder & fina städer för att inte tala om alla butiker som ryms!

Vi är snart hemma från vår 4 dagars tripp till Skåne! Blev egentligen bara en dag vi åkte ut på äventyr men det blev en lång dag, sen har resterande regnat… absolut inte bitter för, bara skönt med ngn slappar dag & Skåne behövde verkligen varenda droppe av det regnet!


Brösarpsbackar fick bli ett självklart stopp på vägen men mer än en backa fixade vi inte då det började spöregna. Första regnet på månader i Skåne! Tydligen utsedd till Sveriges vackrast väg, någon som kan styrka detta? Det var iaf väldigt vackert även om jag själv kanske tycker våra ljuvliga vägar ute i Broddarp slår de mesta 😘Här åt vi ljuvlig stenugnsbakad pizza i Simrishamn! Kan varmt rekommenderas! Gårdens Café & Vedugn 👌🏼

Flera mysiga butiker blev det & även ett musteri som jag först trodde var Kiviksmusteri men detta var ett annat. Super mysigt & här kunde man köpa fina & billiga lerkrukor! Johanna kunde inte låta plånboken ligga kvar i väskan utan en liten kruka kunde väl få plats i bilen (bara en?!).Alltså Simrishamn! Här kunde jag bo, vilka hus… så vackra i alla sina pastelliga färger men kontrasten av alla stockrosor!Vi besökte även Sveriges utan tvekan vackraste strand mellan Kivik & Simrishamn. Knäböckshusen hette stranden! Alltså det var som att komma utomlands!

En längre cykeltur från flygfältet i Ripa till Åhus blev det för två föräldrar som behövde lite egentid… Kan säga ett ingen av oss cyklat på väldigt länge & skavsår uppkom på diverse ställen… (punkt)!

Fick även en del jobbro när barnen lekte & kom även igång med mitt aktiespar igen tack vare några snälla camping grannar som gav massor med tips! Är det någon av er som jobbar med aktier aktivt?


Här satt barnen många timmar & kollade på små racerbilar som dom vuxna barnen lekte med & alla modellflygplan som gjorde diverse trix i luften! Så här spenderade jag mycket tid som liten med mina farföräldrar.

Tack för Skåne denna gången & tack alla ni som gav massor med tips! Ses nästa år!


Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa