Nu skiter jag snart i detta…

Påväg till ännu en dag vid sjön, går inte göra annat i denna värmen… Så svalt & skönt, bara grabbarna kan hålla sams… 


Många gånger känns det så galet roligt med Instagram & bloggen men så när jag går in under statistiken & ser att 20.000, 30.000 till & med upp till 100.000 människor sett mina bilder & varav 200-500 personer sedan väljer att gilla bilderna! Då känns det riktigt tråkigt. Menar inte att de som inte gillar bilderna inte gillar det de ser men för mig som jobbar med sociala medier är det så otroligt viktigt med engagemanget från er följare. Så vi vet att ni finns där & kan visa företag hur stolt jag är över er! 


Kämpar med att ta bra bilder & tänker många gånger – åå denna bilden får nog högt engagemang (likes & kommentarer). Om det sedan inte blir så super det så mycket energi från mig… Löjligt & onödigt men när man alltid har så höga ambitioner blir också svårt med motgångar.

Har under en tid helt struntat i detta men så nu när jag vill satsa ytterligare känns det bara skit! Borde jag ens fortsätta? Gillar ni det jag gör? Jag älskar iaf detta & tror på mina hängivna följare men åå som jag skulle önska att ni kunde trycka på det lilla hjärtanet lite oftare!

Så ny fick jag kräkas lite, nu tar vi nya tag & tror på framtiden!

Tack för ni kikar in & läser 💙


20 kommentarer till “Nu skiter jag snart i detta…

 1. Du är duktig, .en behöver koppla av ibland. 😍❤❤💕

 2. Jag tycker du ska fortsätta Johanna du gläder oss som trycker på gilla. Jag är inte alltid så bra på att kommentera. Jag lider av utmattningssyndrom och har gjort i flera år. Nu är jag sedan ett år en lycklig fattig pensionär med hjärntrötthet. Jag är så orolig för dig att du ska gå in i den berömda väggen. Du måste försöka tänka på dig själv och din fina familj. Gör bara sådant som roar dig och det du mår bra av. Ett råd från en tant 💙💙💙

  1. Jo klart jag ska fortsätta! Älskar att det jag gör & vill kunna jobba med mitt eget mer så jag kan vara hemma med mina fina barn! Ska ta lite insta semester några dagar emellanåt nu ❤️ Mig behöver du inte oroa dig för jag klara mig & har varit påväg dit men fått bra hjälp! Nu är väggen långt borta 💋

 3. Varje gång klickar jag på hjärtat ! Så mycket fina bilder👌👍 Glöm inte bort dig själv ☀

  1. Du är så gullig! 💋

 4. Nu kan jag bara svara för mig själv men jag ”vågar” inte riktigt gilla och kommentera på större konton. Har nån gång fått känslan av att mitt lilla hjärta eller några små uppmuntrande ord inte räknas eftersom jag inte sitter bakom så många följare själv. Kan det kanske vara så för fler, att vi med små konton inte riktigt förstår om eller hur mycket ett gilla från oså faktiskt skulle uppskattas?
  Hoppas att du har en fin dag!
  Kram Johanna

  1. Åå så är det verkligen inte! Jag uppskattar mer kommentarer & gilla från privatpersoner med ärliga svar. Många konton kommenterar & gillar bara för att synas inte genuint för att de vill.. Tack för du läser!
   Önskar dig en toppendag!
   Kram

   1. Då ska jag försöka mig på att våga lite mer framöver 😉
    Måste bara säga att din grillbild är helt fantastisk och det finns så många detaljer i den som jag inspireras av, typ växtstödet och hela inramningen med stenar runt klätterväxten på den!

 5. Ärligt. Tycker det du gör är bra. Men finns ju hundra andra som gör typ samma sak. Typ samma bilder typ samma liksom. I mitt flöde är det inredningsbild efter inredningsbild, det skiljer sig inte speciellt mkt från alla andra bilder. Förstår att det är svintrisst o höra när man lägger så mkt tid på det. Men som följare är det ju så. Kan verkligen inte förstå hur man kan leva på det, men vad vet jag.

  1. Ja det var tråkigt att höra att du känner att jag är en i mängden. Försöker urskilja mig från all enformig inredning som ser samma ut med vitt, svart & grått men mönster & min egen stil 🙂 Att många skriver om inredning är helt sant men jag vill inspirera vara en kreatör i era ögon.
   Där människor finns där finns det alltid jobb 👍🏻

 6. Jag tillhör nog dom som aldrig trycker på gilla. Du har jättefina bilder, men Finns såå otroligt många instagramkonton med inredning. Upplever alla likadana. Många gånger lite för perfekta och stylade bilder där man förstår att det är iordning ställt för bildens skull. Jag skulle önska det fanns fler konton med fina hem men som är lite mer spontana och avslappnade.
  Trevlig helg 🌸

  1. Tack Ella för din ärlighet! Vet du, du fick mig att komma med en idé! I sommar ska jag slappa instagrama & ta mobilbilder som visserligen ska vara inspirerande men med sämrekvalite men också ärligare! Hoppas jag då får sticka ut i mängden 💋

   1. Gör det. Ibland behöver man se att det ligger en tappad strumpa i nått hörn eller en hög med post på bordet. Då känns det mer äkta och som ett riktigt hem, mer levande och inte stylat upp över öronen!
    Lycka till.

 7. Tråkigt om du är ute efter likes på ett sånt sätt för då tappar det lite själ tycker jag. Ska vi lajka alla dina bilder du lägger upp? Livet blir ju bara ett väldans klickande på like hela tiden. Du måste värdera efter hur många följare du har och behåller också, inte bara lajksen. Jag har funderat på att avfölja då jag inte orkar med så mycket sälj. Blanda gärna mer personligt med säljen och det perfekta. Förstår att det behövs sälj om man har butik såklart. Jag gillar inte det för perfekta på instagram och hänger inte där för att lajka utan som avkoppling och att njuta av mysig blandning av bilder. Ibland lajkar jag om jag gillar nåt extra mycket.

  1. Självklart vill jag ha genuina likes, gillar du inget så gilla inte men när endast 1 av 1000 gillar så tappar man lite suget. Sen vet jag att jag har många som gillar det jag gör, roligt att höra det ibland bara 👌🏼😄
   Jag vill ha en relation med mins följare, hellre då färre följare där alla gillar de jag gör 👌🏼 För att kunna lägga 5-6 timmar varje dag måste det också ge inkomst tyvärr annars kan jag inte göra det jag gör 🙈 Hade jag vunnit på lotta kanske…

 8. Jag uppskattar och gillar verkligen alla dina bilder och har handlat fina saker av dig med så du får inte ge upp utan fortsätt inspirera. Kram på dig💞

  1. Tack snälla! Vad glad jag blir! Äsch så lätt ger jag inte upp men ibland behöver jag inspiration tillbaka för att orka 💪🏼 Kram på dig 🌸

 9. Jag håller med några av de andra som kommenterat. Det finns så många konton som är lika. Jättefina bilder där allt är perfekt. Jag förstår att det ligger mycket jobb bakom och att du vill ha ”likes” som bevis på att dina följare uppskattar det du gör. Men med det stora utbudet av konton som finns försvinner man också lätt i mängden.
  Jag tror på att också visa den icke perfekta vardagen. Bänken som svämmar över av disk, hallen som är full av skor, tvättberget som är så högt att det krävs säkerhetslina för att bestiga det o.s.v. Kanske före och efterbilder. Verkligheten versus Instagramvärlden.

  Men i slutändan handlar det ändå om dig. Vad vill du använda dina konton till? Vad vill du förmedla? Vad vill du visa och hur formulerar du texten som gör att läsaren stannar till i flödet, reflekterar, kommenterar och gillar? Gör du det inte på ditt sätt så känns det inte genuint och det genomskådar läsarna snabbt.

  Lycka till!

 10. Men blir du inte inspirerad av att så många sett bilderna, som du ser i statistiken? Jag tycker personligen att det är lite löjligt att sitta och slentrian hjärta bilder. Jag vet inte riktigt hur ”hjärtana” kan hjälpa dig?Jag använder mer insta som en inredningstidning ochscrollar neråt i flödet och ibland hjärtar jag o ibland inte?! En sak som jag älskar är när det är lite operfekta bilder med, blir lite ner naturligt då. Var rädd om dig!

 11. Förstår din tanke. Det kan kännas som ett otacksamt arbete att aldrig få någon form av uppmärksamhet för det atbete man lägger ner. Det var bland annat det som fick mig att stänga bloggen för två år sedan. Men nu är jag tillbaka igen!😊

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa