Förberedelser…

Detta inlägg innehåller annonslänkar

När jag påbörjar ett projekt tänker jag alltid i bilder, jag ser rummet framför mig, eller iallafall känslan av hur rummet ska bli. Det blir alltid lättare att då följare den röda tråden. Ett annat tips är att göra ett moodboard, antigen genom att klippa och klistra eller i datorn.

Som ni vet håller vi på att ordna med rummet innanför balkongen. Det har tagit lång tid, vilket också var planen från början, skönt när saker får växa fram i lugn och ro.

Tänkte visa lite produkter som jag köpt och som kommer få vara med i rummet, förhoppningsvis får ni se resultat i slutet på veckan.

Vi valde en tapet från Borås Tapeter som heter Waldemar, helt underbar eller hur?
Till det har jag plockat fram den ljusare kulören som heter NCS S 1002-Y  till taket & sedan tagit en kulörtonslik som heter NCS S 4502-Y som vi använt till liter och dörrar.

Jag älskar denna lampan som vi valde – den hittar ni här & bordet är så snyggt & är imponerad över hur stabilt det är, finns andra färger på skivan – det hittar ni här. 

 

Texilier är såklart ett viktigt inslag i rummet och jag har valt lite ljusare textilier eftersom rummets kulörer är mörkare. Blir en fin kontrast.
Pläden hittar ni här.
Ullmattan hittar ni här.
Kuddarna hittar ni här.

 

Denna krukan får flytta in & den hittar ni här. Kommer sätta upp 2 svarta skomakarlampor i fönstren, dessa hittar ni här. Ett fiolfikus träd kommer få stå i ena hörnet.

Kommer som sagt inom kort dela med mig av bilder på hur allt detta blev i rummet.

 

img_0008-1

4 kommentarer till “Förberedelser…

  1. Du har så bra smak så allt kommer att bli superfint tillsammans!
    Tack för att du delar med dig.
    Kram Lillemor

    1. Tack snälla! Jag hoppas det blir fint när allt är klart! 🙂

  2. Med din goda smak och allt där till. Kan det inte bli annat än snyggt 👍🙌 Alltid lika roligt att se och läsa det du ska göra. Kram Tina

  3. […] vi valt kommer från Borås tapeter, ni kan läsa mer om den här i mitt inlägg om förberedelserna för […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa