Så jag önskar alla dagar såg ut…

Inatt har jag sovit i husvagn med min familj, efter att ha varit ifrån dom en natt i smögen kände jag att det inte gick en natt till utan dom. Min stackars man fick därför snällt följa med till byn och sova i husvagn. Jag var nämligen på coctailparty hos min fina vän Maria. Har fotat lite därifrån så i veckan kommer massa underbara bilder från festen.

butik-10

Mina första dahlior har äntligen spruckit upp i all sin skönhet.

Min bild av hur jag vill att mitt liv ska se ut blir allt klarare, idag har vi varit hemma och enligt min syn på det varit väldigt lugnt och skönt. Vi har haft öppet butiken och det har kommit några trevliga kunder, vi har skördat potatisen & ikväll ska vi packa ordrar. Vi kommer sitta ute på altanen när vi packar så blir det alltid mycket trevligare.

butik-2

Hugo var fascinerad över högen av snickarglädje & testar hur högt han når.

butik-3

Melker liksom alla andra små brorson ska ju också testa.

butik-4

Butiken höll som vanligt öppet idag på söndag & det är alltid lika trevligt när ni kikar förbi!

butik-5
Jag har nu lagt upp några nyheter i webshopen, lampolja, saftkanna & bukar med sugrör.

butik-6
Nästa söndag har vi öppet igen & vill ni kika förbi innan hör ni bara av er så ser vi på möjligheten!

butik-8

Men innan vi ska börja packa alla beställningar blir det familjemys med nyskördade potatisar & ryggbiff med vitlöksås.

Kram!
img_0008-1

 

 

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa