Skapa ljus i ditt hem

Inlägget innehåller annonslänkar

Ljus är en otroligt viktig del för oss, inte bara krävs det mycket ljus när vi fotar utan även i våra liv & hem. Med det sagt så behöver du inte måla alla väggar vita för att skapa ljus.
Jag tänkte här sammanställa några knep på hur du kan ha mönstrade, murriga tapeter och kulöra lister men ändå hitta ljus i hemmet.

 1. Se till att ha tillräckligt med belysning i form av lampor i hemmet. Varje rum ska ha flera typer av belysning, allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning.

  Skärmavbild 2018-06-21 kl. 12.31.01

  Denna snygga taklampa är perfekt för allmänbelysningen! Den ska upp i vårt vardagsrum uppe snart! Ni hittar den här!
  Processed with VSCO with a7 preset

  Jag älskar även lampor som fyller två funktioner! Denna vackra lampa har flyttat in hos oss också, perfekt för både allmänbelysning & arbetsbelysning! Ni hittar den här.

 2. Maximera ljusinsläpp från fönstren! Detta genom att sätta gardinstången längre ut på väggen. Du kan med fördel sätta gardinen på en kloss för att den ska komma ut från fönsterbrädan en bit.
 3. Du kan också välja ljusa gardiner för att ljusa upp rummet. En neutral ljus marin blir ett fint komplement mot den mönstrade väggen.

  Letar du gardiner nu så såg jag att Jotex har 20% fram till 24/6 på hela sitt gardin sortiment 🙂 – kolla in deras ljuvliga sortiment!

  Hur vackra är inte dessa? (inte så ljusa men älskar färgen!)

  b-3

  Ni hittar dom här!
 4. Använd speglar på väggarna, speglar gör rummet dels större men reflekterar också mycket ljus från fönster och belysning. Hitta några favoriter och komplettera med några nya. Jag lämnar här förslag på några nya som jag verkligen gillar!

  b

  Att använda speglar som inte enbart är fyrkantiga skapar intressant stämning i rummet. Denna spegeln hittar ni här.

  b-2

  Hur tok snygg är inte denna spegeln? Älskar! Ni hittar den här.
 5. Något som jag tycker är trist, trist och trist så är det att putsa fönstren men det är faktiskt stor skillnad på ljusinsläpp i rena fönster. Så sätt igång med fönster putsen eller så köper ni en extra spegel/tar in städhjälp.
 6. Du kan även välja att styla med blanka inredningsdetaljer som reflekterar ljus! Här finns otroligt mycket vackert att välja på!

Lycka till med era val & hoppas ni lyckas skapa det ljus ni önskar i era rum!

Kram

img_0008-1

2 kommentarer till “Skapa ljus i ditt hem

 1. Mycket bra tips som jag använt mig av ! Är ju lite äldre 😁 än dig, men tycker du har en väldigt trevlig smak👌 Du är verkligen kreativ . Men du brinner för det du gör. Fortsätt 👍Hade jag varit yngre skulle jag velat arb med inredning. Kram och lycka till !

 2. […] rummet! Rummet känns väldigt ljust trots de mörka listerna & mönstrade tapeten. Har skrivit här om lite tips på hur ni lyckas med ljus i rum med mönstrade […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa