Skolavslutning & coachningssamtal

God morgon vänner! 

Igår var vi på den första skolavslutningen någonsin för våra barn, en stor dag & det är svårt att tänka på hur stora barnen har blivit redan. 

Hugo har nu gått ur förskoleklass och i börjar 1:an till hösten.

 

Vi började denna dagen med att Hugo väcker mig och vi går en morgonpromenad. Hittar massa goda smultron på vägen så vi tar med ett strå hem till lillebror Melker som givetvis blir super glad.


När vi kommer hem ringer jag upp min coach Linnea som vi bokat in en tid för över FaceTime. Detta är andra gången och jag känner redan stor förändring i mitt sätt att se på mig själv och min tillvaro. Kommer berätta mer om detta stora steg jag tagit längre fram. Känns som dels ett stort steg att ta tag i att bara få prata med någon men också att våga erkänna det. Jag ser det mer som ett gott tecken på att jag respekterar mig själv och tar tillvara på min tid här på jorden bättre!

Tack för denna fina starten på dagen Linnea!

Sedan var det dags att ta tag i en morgon trött man som inte är så trevlig på morgonen…. Aja en annan historia!

Kram

img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa