Utan tvekan skönaste plaggen jag ägt

Linnekläder har en fantastisk egenskap.. eller faktiskt flera! De är svala när de är varmt och varma när det är kallt. Du behöver inte stryka dom eftersom de är naturligt snygga direkt när de torkat & än bättre när du haft dom på dig en stund och plagget har format sig efter din kropp.
Jag springer numera runt i min linne morgonrock så fort jag är hemma och linneklänning när jag vill klä upp mig.

Lin Living kontaktade mig när jag precis höll på att öppna upp min fysiska butik & jag hade då tänkt tanken på att ha linnekläder i sortimentet men inte hunnit kolla efter en bra leverantör som både tänkte på processen vid tillverkningen men också att tyget skulle vara miljövänligt. Dom hade dessa kvaliter & jag är så glad för att få visa upp deras underbara plagg i min butik!

Vit skjorta

Vit morgonrock

Vill ni läsa mer om Lin Livning & tillverkning av linneprodukterna kan ni kika in här & även deras webbshop med alla plaggen i sitt sortiment hittar ni här.


Natur färgad morgonrock


Vit klänning

Tycker ni jag ska lägga upp dom i webshopen också?

Många har frågat mig i butiken om det inte är väldigt mycket jobb med linnekläder med tvättning osv. Så är inte fallet & vill ni veta hur ni bäst tar hand om era linne produkter har Lin Livning tagit fram en snygg och enkel instruktion här.

Tanken är att få upp de plagg jag har i fysisk butik på webshopen men skulle ni vara intresserad innan de kommer upp kan ni såklart höra av er till mig eller handla direkt hos Lin Livning.

 

 

1 kommentar till “Utan tvekan skönaste plaggen jag ägt

  1. Så fina bilder Johanna & linnemorgonrocken som jag köpte hos dig är ju bara såå skön.

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa