Därför gör jag inget…

När jag har alldeles för mycket så stänger jag bara av, inte på ett positivt sätt utan för att jag inte hittar rätt prioritering och rätt väg att komma framåt. Detta skapar lätt ångest och ännu mer stress.. Gissar att jag inte är ensam om att känna så.

Varje dag vill jag hinna:

  • Vara med mina barn varje vaken minut.
  • Blogga – drömmer om ett inlägg om dagen.
  • Instagramma mer personligt – ångesten över att bilderna inte är tillräckligt bra (får mycket likes och kommentarer= att ni gillar dom).
  • Plugga 
  • & alla andra övriga hushållssysslor inklusive min man 😉

Här är jag inte idag då jag även jobbar mån-ons 7-16 men jag försöker strukturera och prioritera & kanske sänka kraven lite.

70510346-0QGN024315188-aCBN1

Av dessa dagliga sysslor jag vill hinna med så är det bloggen som tyvärr känns jobbigast. Stressen bidrar inte direkt till någon ro att sätta sig ner och skriva & klura på vad ni vill läsa. Därför ska jag nu äntligen investera i en bättre mobil så jag kan ta tillräckligt bra bilder med den & sedan skriva om vad som kommer över mig.

Vore såklart också innerligt tacksam om ni berättar vad ni vill läsa om?

Skönt att avsluta kvällen med att skriva ur fingrarna och huvudet lite.. Hoppas ni inte tycker jag är gnällig utan jag hoppas jag inte är ensam om att känna såhär ibland.

Nix, nu tänker jag inte ens korra det jag skrivit utan klickar bara på publicera 😉

youtube header

KRAM!

img_0008-1

2 kommentarer till “Därför gör jag inget…

  1. Jag skulle säga att du inte behöver fundera så mycket på vad du ska publicera, ta det som inspirerar dig. Gå till kärnan av varför du gör det du gör. Visa det du finner inspiration och glädje i. Din inredning och kreativitet , kärleken till dina barn och man och naturen omkring dig. ❤️Dina vardagsbilder med dagliga bestyr är urmysiga. 😊

    1. Tack Ulrika! Jag tror också det är hemligheten! Var mycket bättre på det förr men nu har jag så höga krav på mig själv! Jobbar på det och snart kommer det… snart 😉 Kram! <3

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa