Häng med oss på en magisk helg

För några månader sedan fick jag ett mail, kan varit ett av de roligaste mailen jag fått på länge! Jag fick nämligen ett mail från söta Veronica som driver Alfred & Charlott – ett företag som arrangerar kreativa retreats och genuina möten på sagolika platser.

Tillsammans med mig & Veronica har ni nu chans att hänga med till ett av de finaste hotellen i Frankrike i oktober, jag har själv drömt om att åka till just detta hotellet. Jag pratar såklart om La Belle Vue. 

Vi kommer lära er allt vi kan om företagande och jag kommer själv prata om hur du kan bygga upp en stark närvaro i dina sociala kanaler som antingen företag eller om du drömmer om att ha en stor instragram själv. Så klart kommer vi också fokusera på inredning då det är min stora passion, det blir extra härligt med antikmarknaden som äger rum just när vi är där.


Vill du samtidigt njuta av underbar miljö och fantastiska matupplevelser med ett gäng likasinnade?
Under helgen på ”La Belle Vue” i södra Frankrike kommer du att få allt detta. Det här är dagarna då du får möjlighet att umgås och skapa ett fint nätverk för framtiden samtidigt som du kommer få mycket ideer, inspiration och personlig feedback för ditt egna intresse.

Läs mer om eventet & tänk på att vi endast har 7 platser att erbjuda – vi startar bokningen på måndag så håll utkik eller läs mer.  (de första som anmäler sig får dessutom extra erbjudande)

Jag ser verkligen fram emot massor med inspiration och att få träffa flera av er!

Kram!

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa