Nyduschad, näck & luftig tischa…

Bättre än så blir det inte, känns dock bättre att visa bilder på Melker i denna kombo än mig själv.. 

Vilka fantastiska dagar vi haft denna veckan, helt sjukt varmt & skönt! Naturen bara exploderar… Nackdelen med att sitta på kontor 3 dagar i veckan är helt klart när man missar dessa dagar utomhus, samtidigt som kvällarna är det bästa!

Melker som älskar att springa runt barfota sprang nyduschad ut i pappas på tok för stora tischa. Med ett fång syren tycker jag dessa bilder talar för sig själv – sommaren är här!


Jag har tänkt på en sak… Alltså jag har ju alltid undrat vilka ni är som följer mig, herrejösses ni är ju så många men inte kommit på något sätt att få lära känna er.
Jag hoppas ju verkligen att några av er kommer till min butik i sommar så jag kan få bjuda på kaffe på vår altan!
Jag kommer inte ha fasta öppettider då mitt liv ännu inte tillåter det utan kommer skriva när jag har öppet men också att ni hör av er om ni vill komma förbi 🙂 Är jag hemma är det bara att låsa upp och sätta på kaffekokaren!

Men så till min fundering, hur ska jag kunna lära känna er bättre? Känner ni att ni vet vem jag är? Lurar på om jag skriver mer om mig själv så kanske ni tycker det är roligare att läsa & på så sätt kommenterar mer – då får jag ju veta mer om er också. Jag brukar ibland ställa frågor på min instagram för att få höra om er, det är alltid väldigt kul!

Tack snälla ni för att ni kikar in och att ni så hängivet följer, gillar och kommenterar det jag gör! All kärlek till er ☀️1 kommentar till “Nyduschad, näck & luftig tischa…

  1. Härliga bilder på en fin kan kille 👍🙌🌸☀ / Tina

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa