Att göra någon lycklig

Tänk vad mycket det kan betyda med den där extra kramen, den lilla klappen på ryggen eller säga något fint till någon.
Detta är verkligen något jag själv vill bli bättre på men som jag också tycker alla borde tänka på. Gör det där lilla extra för någon minst 1 gång om dagen. Det behöver inte kosta något alls för dig i varken pengar eller energi men för någon annan kan det betyda allt!


Min älskade mormor och morfar är båda gamla och sjuka, vi vet inte hur länge vi har dom kvar… Vill inte tänka på den dagen som dom inte finns längre…
I helgen åkte jag ock hämtade dom för att få komma ut från sin lägenhet och få vara med oss i trädgården. Lyckan i deras ögon är underbar! När man ser hur det glittrar i ögonen när Melker tar dom i handen eller när barnen busar och har kul är obeskrivlig!


Kan vi inte bestämma att imorgon ska vi alla göra någon glad?


1 kommentar till “Att göra någon lycklig

  1. Kram 😍❤❤

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa