Hemligheten bakom energin

Inlägg i samarbete med Forever Living

Jag har som ni alla säkert redan vet enormt mycket i pipen hela tiden. Är det inte webbshopsuppbyggnad så är det renovering eller uppbyggnad av fysisk butik, jag älskar att stimuleras av produktivitet. Få saker gjorda men det har också sitt pris, min energi!


Jag har alltid haft några knep för att hålla upp energin och speciellt när jag känner att den dalar! Det är extra C vitamin. Varje morgon tar jag en shot Forever Aloe Vera Gel™.
Jag har testat flera varianter men det som ständigt återkommer är Forever Aloe Vera Gel™ som förutom Aloe vera-juice, även innehåller enormt mycket C vitamin. Jag tänkte därför här berätta mer om denna favorit produkt.

Detta kanske du inte visste om Aloe vera

  • Det viktigast i Aloe vera plantan är innergelen, bladdelarna på plantan är oanvändbar. Forever utvinner därför endast det bästa i plantan och den plockas för hand när den är helt mogen.
  • Gelen som jag dricker från Forever innehåller 99,7% stabiliserad innergele från Aloe vera!
  • Aloe vera innehåller enormt mycket C vitamin som motverkar trötthet och utmattning samt immunförsvarets normala funktion.
  • Du ser ofta produkter som det står Aloe vera på men tyvärr är det ofta en minimal mängd av totalformulan. Du bör därför använda produkter med en hög andel Aloe vera för att få någon effekt av dess goda egenskaper.
  • Drycken innehåller inget sötningsmedel, konserveringsmedel eller färgämnen.

Vill du läsa mer kan du kika in här & då även hitta närmaste återförsäljare.

Något som nu gjort att jag gillar Forever Aloe Vera Gel™ ännu mer är att de kommit med en miljövänlig förpackning i form av Tetra Pak! 

Någon av er som dricker Forever Aloe Vera Gel™?


 

 

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa