Föreviga ett eller flera ögonblick

Detta inlägg är ett samarbete med Once Upon

Jag vill nu tipsa om bästa presenten för dig själv och din familj eller varför inte på morsdag? Blommor i all ära men en bok kommer alltid finnas kvar som ett minne. Du kommer här även få en kod på 20% av mig. Den ser du längst ned i inlägget.

Minns du för några månader sedan när jag blev av med precis alla mina bilder på hårddisken? Paniken som växte i mig när den inte gick igång! Det första jag tänkte på var: vad har jag skrivit ut, framkallat eller på något sätt printat? Inte alls så mycket som jag hade önskat insåg jag snabbt!

Nästan två oroliga månader blev det för mig från att jag lämnat in hårddisken innan jag fick veta att nästan allt gick att rädda men fasiken så dyrt det blev (över 13 000kr) fick jag betala!!!

 

 

Det första jag gjorde efter jag fick mina bilder var givetvis att fortsätta mini-säkerhetskopiering men också att beställa fotoböcker. Jag har gjort några tidigare men det har alltid varit tokigt dyrt och även tagit mig flera dagar. Denna gången kostar boken från 245 kr och tog mig 10 min att göra. Varför? Jo, för jag gjorde den direkt i mobilen.

Jag tänkte nu visa hur enkelt du kan göra din fotobok direkt i Once Upon:s app.
Börja med att ladda ner appen på App Store eller Google Play, den är så klart gratis att ladda ner.

fullsizeoutput_1422
Om du vill kan du börja med att kolla in vilka böcker som finns, du hittar alla böcker under ”produkter”. Det finns tre varianter, en liten med mjukt omslag, en liten med hårt omslag och en större med hårt omslag.

fullsizeoutput_142a

När du ska göra din första bok är ett tips att börja med omslaget. Välj omslag & titel på boken.

 

Tryck sedan på + för att lägga till bilder till din bok. Här skriver du en titel på varje sida och/eller en beskrivning. Du kan välja datum och du kan välja att ha 1–6 bilder. Skriver du ingen rubrik eller text får du bilder på båda sidor. Om du lägger in en enda bild, kan du välja att ha den utspridd på bägge sidor. Blir jättefint om du har en bild i liggande format!

fullsizeoutput_1423

Du kan sedan trycka på ”se bok” för att få en överblick över hur den ser ut. Här kan du bläddra i boken och enkelt använda shuffle-knappen för att ändra design på sidorna så som du vill ha det! Din bok kan bli mellan 30–100 sidor lång.

fullsizeoutput_1427

När du är klar med din bok är det bara att beställa. Det gör du antingen direkt från förhandsvisningen av boken eller så går du till ”Mina böcker”. Lägg till boken i varukorgen, välj vilken bok du vill ha, om du vill ha halvblankt eller sidenmatt papper. Det tar en liten stund när boken ska laddas ner så stäng inte ner appen utan vänta tills den laddat klart. 🙂

Ååå jag lovar att du kommer bli supernöjd och glöm inte koden på 20% som gäller maj ut. Koden är snickargladjen20

Glöm inte av mamma, mormor, farmor eller någon annan mor som verkligen förtjänar något extra fint! Beställ innan den 15 maj så har du boken i tid. Och om du vill ha inspiration på vilka typer av böcker ni kan göra, följ @onceuponapp på Instagram!

Önskar er en fortsatt underbar kväll!


img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa