4 tips på hur du skapar hemmakontoret

Inlägget innehåller annonslänkar

Som jag skrev på Instagram igår var det en spännande dag där jag fick lära mig mycket om mig själv men också om mina kollegor. Var helt färdig igår när jag kom hem så fick inte gjort mycket.

Hitintills idag har jag varit mycket effektiv och hunnit få upp några nya konsoler som heter Lugnet, Gläntan och Asplunden på hemsidan samt några nya ljusstakar. Imorgon kommer fler leveransen. Jag har hunnit inhandla blommor och fotat. Med det sagt så är dagen långt från över, det är mycket kvar som måste ordnas med innan läggdags.

När jag sitter här på mitt lilla kontor i ena änden av glasverandan inser jag att jag måste dela med mig till er hur ni skapar en harmonisk arbetsplats hemma. Ett hemmakontor helt enkelt.

 1. Tänk öppet – inspirerande! Ett kontor ska inte vara inklämt i en garderob någonstans, vad skapar det för inspiration? Jag har flera ytor jag arbetar vid, vill jag bli riktigt inspirerad sitter jag utomhus men när jag verkligen vill få mycket gjort sitter jag vid arbetsplatsen. När jag har barnen hemma och jobbar sitter jag också vid min arbetsplats, så de förstår att jag kanske inte är lika lätt att nå fram till och att jag faktiskt jobbar. 

  Processed with VSCO with a7 preset

  Här ser ni min arbetsplats. Skrivbordet jag använder är ett gammalt som jag ärvt. Skinnet på golvet som är underbar att borra ner kalla fötter i hittar ni här. Just nu har jag en bordslampa men skulle vilja ha en vägghängd som denna för att få ljuset riktat.

 2. En röd tråd – Nu när vi bestämt att arbetsplatsen ska vara i en öppenmiljö innebär det att den blir en del av inredningen. Försök därför inreda din arbetsplats med passande möbler och detaljer. Jag vill gärna att det ska vara iordning på mot skrivbord när jag ska sätta mig där, är det för rörigt hittar jag inte vad jag behöver och tappar lätt suget. 
 3. Förvaring – Jag har ju mitt enorma skåp bredvid mig som är ett typ arkiv skåp. Här förvarar jag ALLT! Tänk därför på att hitta en lämplig möbel att förvara det du behöver. Väl investerade pengar och tänk på att blanda nytt och gammalt.

 4. Be you – Som jag alltid brukar säga och som är viktigt för mig! Var dig själv och gör din arbetsplats till din plats! Ingen annan kan säga hur den ska se ut och vara, det är ju du som ska arbeta och hitta energi här!

 

Jag kommer snart tillbaka med mer spännande & glöm inte följa min blogg så får du ett mail när jag uppdaterar! Du får gärna lämna en liten kommentar om du gillar inlägget 🙂

img_0008-1

2 kommentarer till “4 tips på hur du skapar hemmakontoret

 1. Hej! Alltid lika trevligt att läsa vad du gör och alla fina bilder ! Ha det så gott 👍✋ // Tina

 2. Hej! Du har verkligen en fin och harmonisk arbetsplats. Jag bara ÄLSKAR ditt stora ”arkiv”skåp. Ett sånt skulle jag verkligen vilja, och behöva, ha.

  När jag klickar på länkarna för att titta på fällen och lampan så kommer jag till Campadres startsida. Verkar som man måste ha ett konto för att kunna klicka sig in på resp produkt.
  Man vet alltså inte vilken lampa du är sugen på.
  Ha en fin helg!
  Anne-Li

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa