Butiken – den bistra sanningen…

En hopplös historia skulle jag nog kalla den för tillfället… Hur? Ja hur sjutton ska jag lyckas få den till en fin fungerande butik på en månad? När jag knappt hinner med något här hemma. Men det ska gå!
Jag kommer öppna dörrarna till butiken på morsdag helgen då vi kommer ha ett stort event här runt socknarna. Jag ska alltså lyckas. Jag hoppas givetvis några av er då också kommer och kollar in resultatet.

Lite motvilligt visar jag er dessa bilder på hur blivande butiken ser ut. Det ger dock en del motivation när jag ser bilderna att då sedan få visa er under vägens gång samt resultatet. Vill ni hänga med?

Denna butiken kommer vara tillfällig i något/några år & kommer jag sedan vilja fortsätta kommer vi ordna med något annat. Givetvis här hemma på gården, för vem behöver ha en butik i en stad när man kan ha dessa vackra vyer från butiksfönstren?

Bordet på bilderna är till salu också…Vad tror ni, är det ett hopplös fall?

 

img_0008-1

4 kommentarer till “Butiken – den bistra sanningen…

  1. Hej ! Lycka till ! Du har så mycket fina saker och ett underbart hem 👌👍✋ Det kommer säkert att gå jätte bra // Tina

    1. Tack snälla Tina! Jag hoppas de kommer gå bra 💋

  2. Så spännande! Måste besöka den när du öppnar!
    /Lena

    1. Du är så välkommen Lena 💋

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa