Våren – få tillbaka livsglädjen

När jag känner mig som mest dränerad på energi sådär på slutet av vintern innan vårsolen tittar fram funderar jag om jag någonsin kommer fyllas av värme igen.
Jo jag hör själv hur dystert det låter men precis så känner jag… I samma stund som vårens varma solstrålar når min hud ändras känslan till lycka och energi. Tycker det är lika märkligt varje år, hur mycket kärlek man kan känna inför en årstid!

Jag är dock tacksam för alla årstider för hade vi alltid haft sol och värme så tror jag aldrig vi mått så gott som när vi längtar.  Jag behöver längta!

I helgens värme fick jag aldrig tummen ur att åka och köpa vårblommor utan njöt bara av värmen tillsammans med alla drömmar som jag jobbar emot. Idag däremot fick jag med en kasse penséer hem.

Dessa fick flytta in på vår altan i den vackra korgen Gullgård som finns i webbshoppen i två storlekar här. Visst blev det vackert?

Hittade även fler härliga bilder från tidigare års vårar som jag tänkte dela med mig. 

Njuter verkligen av att skriva blogginlägg och kommer lägga större vikt vid detta framöver. Hoppas ni hänger på & lämna gärna ett litet Hej 🙂

img_0008-1

 

 

1 kommentar till “Våren – få tillbaka livsglädjen

  1. Godmorgon, härligt att våren äntligen är här, känner som du varje senvinter innan våren och solen kommer. Nu fylls energi på igen, underbart, kram 😘

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa