Torsdags arbete

Jösses vad jag hann med mycket igår ändå, kändes inte som jag skulle hinna med något mer än föreläsningen. Dessa torsdagar och fredagar är underbara för mig och min kreativitet! 

Igår höll jag i min första föreläsning/Workshop på 4 timmar tidigare har vi haft 1 timmars, nästa torsdag kör vi igen med 4 timmar. Kul att det är kö till platserna. Vet dessvärre inte om det blir fler gånger så skulle du som företag vara intresserad av hur du jobbar med sociala medier och då framförallt Instagram har jag en konsultations tjänst jag gärna berättar mer om. Maila mig

Föreläsningen gick fint & blev så glad för den fantastiska responsen! 🙂

DW1-6
DW1-2

DW1-3

När jag ändå var i Ulricehamn kunde jag inte låta bli att smita in på Din Deli som har ljuvliga delikatesser. Detta åt vi självklart upp på kvällen tillsammans med lite rött. Känns så högtidligt de få gånger jag hinner sätta mig ner med ett glas vin.

DW1-7

DW1-12

DW1-13

Väl hemma igen så var det dags att plugga en stund men det blev inte en lång stund. Kunde inte låta bli att gå ut & fota grabbarna när dom åkte skridskor ute på vår lilla damm.

DW1-18

DW1-19

DW1-20

Jag tog sedan en tripp till syrran som ni säkert förstått numera är en granne (3 min med bil), vi drack en kopp kaffe och drog sedan vidare till Alboga Plantskola & Alboga Choklad. Var bara tvungen att ha lite tulpaner och fika.

DW1-21.jpg
Min favvo tjej i hela världen!

Nu ska ja fortsätta plugga & tänkte snart dela med min av lite tips på färgsättning som är en lektion jag färdigställde förra veckan.

img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa