Valentine’s Day med Daniel Wellington

Åren går alldeles för fort & ganska ofta inser jag att vi, jag & min man själva gör väldigt lite tillsammans! Det krävs en hel del för att hålla kärleken vid liv även om jag är övertygad om att den alltid finns där bakom hörnet. Alla hjärtans dag kan i min mening vara en överdriven högtid men nu när ändå har den kan vi ta vara på den?

Glöm inte att skämma bort varandra lite extra, det behöver nödvändigtvis inte vara något man köper utan det kan vara en blomma, en massage eller varför inte som i vårt fall en klocka.

 

DW

Jag tycker det är så roligt att jobba med Daniel Wellington, självklart för att de har superfina klockor men också för att jag får dela ut så bra erbjudanden.
Ni får nu 15% rabatt om ni anger koden ”snickargladjen”, ni får nu dessutom nu mellan 1 – 14 februari ännu en gåva.

Köper ni en klocka med läderarmband får ni med det söta hjärtat som jag satt på våra klockor. Detta inslaget i deras presentförpackning

Köper du en presentuppsättning som inkluderar en klocka från Daniel Wellingtons bästsäljare kollektion får du ett extra läderarmband, hjärtat och detta inslaget i presentförpackningen. Här hittar du dessa.

 

DW-2

DW1

img_0008-1

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa