Första arbetsveckan hemma

Känns grymt att efter så lång längtan få satsa på vad jag älskar. Att fota, inreda, föreläsa, plugga inredning, blogga & instagrama i massor… Tack för att ni läser och följer allt jag gör!

Första arbetsveckan (torsdag & fredag) är igång och jag försöker hinna med så mycket som bara går, just nu tas mycket tid åt att skriva en 4 timmars föreläsning jag ska hålla de 2 närmaste torsdagarna inom social media marketing inriktat mot Instagram.
Spännande! Hoppas jag lyckas förmedla den energin jag känner!

Har en del samarbeten jag försöker knyta ihop men också några jag sammanställer för att publicera. Ännu en sak jag är tacksam över hos er, att ni är så förstående att jag behöver göra samarbeten för att kunna ha detta som jobb!

Nu ska jag in i duschen för att snygga till mig till inspelning av min första Instagram film som snart kommer upp. Vill ha massa tips på vad ni vill att jag filmar, det är dock endast 1 min klipp men tänker att de ska gå att få ihop något bra 🙂

En kopp kaffe på det!

kontor.jpg

Kram!

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa