Yrkesutbildning Inredare

Vilka fantastiska dagar jag har att se tillbaka på! Det var väldigt länge sedan det hände så mycket på så få dagar… samtidigt som jag nu fortfarande 3 dagar efter är helt slut! Tänk att jag snart kommer vara certifierad inredare & homestaging konsult. Helt knäppt!

Torsdag!
I torsdags kväll var jag tillsammans med Maria & hennes man på ett event i Herrljunga för framtidens uppbyggnad i orten. Det kommer byggas flera hus i nya områden som troligtvis kommer bli väldigt attraktiva. Detta kommer jag & Maria få vara en del av. Fantastiskt spännande!

Detta kan ha varit den roligaste kvällen på väldigt länge! Vi åt gott innan ”showen” (som de faktiskt) var började. Vi fick tillsammans med grymma komiker matnyttig info. Sist men inte minst kommer Andreas Weise in! Jösses vilken kväll för ca 80 lyckligt lottade Herrljunga & Vårgårda bor!

Fredag!
Fredag efter jobbet sätter jag mig på tåget för att fara till Malmö. Längtat efter detta enormt mycket & nu var det äntligen dags – min utbildning till certifierad inredare & homestagingkonsult börjar.

Kommer fram till hotellet under kvällningen & då känns det skönt att få vara själv en stund, även om jag redan så smått börjat sakna familjen. Satte mig på hotells restaurang för att njuta av en egen middag!

Lördag!

Hotellet Park Inn som låg precis där utbildningen hålls var super trevligt för att inte tala om frukost buffén, den saknade inget!

Väl på utbildningen träffar jag ett underbart gäng glada & peppade tjejer. Precis lika inrendingstokiga som jag! Tror verkligen vi kommer blir ett toppen team och säkert stöta på varandra i livet igen även om jag bor en bit från Skåne.

Vi presterande oss kort för varandra och sedan en introduktion av inredningskurses utbildnings upplägg samt helgens upplägg. Vi hann med både ritnings teknik, färgsättning med olika övningar, moodboard och ett grupparbete kring detta. Super kul!
När det var dags att åka hem var det med blandade känslor, skulle lätt kunna träffas så varje dag samtidigt som jag längtade galet efter mina söner och familj!

En trött mamma Johanna som kommer hem sent söndag kväll…

 

Utbildning Malmö Träff 1 Januari

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-36

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-34

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-32

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-29

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-27Utbildning Malmö Träff 1 Januari-25

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-24

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-23

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-21

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-18

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-11

Utbildning Malmö Träff 1 Januari-5

Den snygga tjejen på bilden heter Ulrika och ni hittar hennes blogg här & Instagram här.
Super härlig tjej som tog med mig på dejt lördag kväll! 🙂

img_0008-1

1 kommentar till “Yrkesutbildning Inredare

  1. Ååå vad spännande med bygget i Hja!! Gu va kul för dig..
    En kurs vi alla inredningstokiga skulle vilja gå! 😃👍

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa