Flyttar & en sötchock på det

Jag är en hästtjej ut i fingerspetsarna. Har haft häst så länge jag kan minnas med ett uppehåll efter gymnasietiden. Förra året fick min drömhäst flytta hit. Johnny Cash heter han, ett fullblod som är så trevlig. Han är tuff men trevlig. Tiden har inte riktigt hunnits med det senaste & eftersom jag inte vill sälja han får han flytta under en period till min grymma syster.

Jag skulle aldrig kunna ha en medryttare eller lämna bort han till vem som helst, tror faktiskt inte jag hade lämnat bort han till någon annan än min tränare eller min kära syster som är så galet duktig med hästar. Hon bara har det där extra som gör att hon kan forma en häst till att bli hur bra som helst. Grym helt enkelt!

Här ser ni Cash i nya hagen. Han ser ganska nöjd ut tycker jag! Om han bara visste vilket bootcamp som väntade 🙂

Cash flyttar till Herrljunga-2

Väl hemma från transporten av Cash gick vi in & hälsade lite på Wera, valpen ni såg i mitt Instagram flöde igår. Det var många som gissade rasen men få som gissade rätt.
Detta är en Schapendoes & mina föräldrar har en lite kennel hemma.

Valpen Wera - januari -17-8
Valpen Wera - januari -17-10
Valpen Wera - januari -17-11
Valpen Wera - januari -17-12
Valpen Wera - januari -17-16

Söt chock eller vad?
Jag älskar djur och delar gärna med mig mer av livet på landet med alla djur vi har kring oss.
Gillar ni djur och vill se lite inlägg emellan all inredning?

 

2 kommentarer till “Flyttar & en sötchock på det

  1. Men vilken sötnos 🐶 Tycker det är härligt med lite olika inslag ibland. Jättefina bilder 🐴
    🤗

  2. Klart vi vill se alla fina djur runt omkring dig oxå💚underbart gullig hund och hoppas att din fina häst kommer trivas, har själv haft hästar i 20 år här hemma och det är ett dygnet runt jobb så jag förstår ditt beslut. Ha en fin vecka/ mvh mia

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa