Nödvändig inhandling

Jag vet att jag har en del kläder, speciellt om du frågar min man! Men, jag har faktiskt inte det… Lovar 🙂 Jag är bara väldigt dålig på att göra mig av med de kläder som inte passar, som jag inte använder eller som är slitna. Skulle behöva göra en rejäl rensning och då skulle det inte hänga många plagg kvar! Jag har nu varit och shoppat lite nödvändigheter iaf.

I helgen vaknade jag lite förvirrad, min stora grabb Hugo sov för första gången över hos en kompis. Trodde och hade nästan hoppats att han skulle längta lite efter mamma, men icke! Inte hört ett ljud och det var bara att invänta ett sms på att de vaknat för att sedan dra vidare till Borås på shopping. Fick med mig min farmor som hjälpte till med barnen! Tack & lov för det!

Som jag skrivit flera gånger så är det mycket som händer 2018 för min del och i mitten av januari ska jag iväg på ett event som ska både bli väldigt kul men också viktigt avstamp för ett större projekt. Jag tycker därför jag har rätt att unna mig något snyggt dressat. Japp! Det tycker jag verkligen! Så det har jag gjort.

Jag har också varit i behov av sköna men snygga kläder för långa resor och studier. Så även lite sådant fick det bli inhandlat.

Vad tycks om detta?

shopping-borc3a5s-2.jpg
shopping-borc3a5s.jpg

Japp, jag har nu börjat rensa ur min garderob, hylla för hylla…

Skulle ni vilja se min walk in closet?

To be continued…

Önskar er en fin dag!

img_0008-1

4 kommentarer till “Nödvändig inhandling

  1. Vartifrån kommer den röda toppen? Otroligt fin! Kram 🙂

    1. Den är från Sisterspoint! Köpt i Borås på J&V store ✨

  2. Klart man måste unna sig lite nytt ibland 🔝 spännande det låter hoppas det går din väg!
    🤗

    1. Tack! De hoppas jag också! 😄

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa