Nyårs dukning – känsla för 2018

Att duka till nyår är alltid väldigt kul & även om vi inte alltid har gäster hos oss (vi är 3 par som alltid cirkulerar vem vi är hos). Jag gör ändå alltid en dukning för mig & min man antingen dagen innan nyår eller efter. Jag denna typ av uppdukning som en början av det nya året… Låter det luddigt? Jag ska förklara!

Att sitta ner tillsammans bara vi två är ett sätt att få chans att prata & njuta av varandras närvaro. Har vi då lagt lite tid på planering & eftertanke blir det alltid mer speciellt. Planera måltider, dukning (hamnar alltid på mig) & fina samtalsämnen blir liksom en del av det nya året.

Årets dukning är att inspirera det nya året, jag vill ha känslan av harmoni men ändå vågat. Det är just så jag hoppas 2018 blir.

2018 blir äntligen ett år för mig, jag planerat tid för att utveckla både mig själv & mitt företag samtliga som jag önskar frigöra tid till min familj.

Vad tycker ni om denna dukning?

Mjuka material & färgval för harmoni & balans. Enkelhet & avskalat för utrymme till utveckling.

Produkterna på bilderna nedan hittar ni här (annonslänkar).

Påslakan har använt som duk 
Linne duk 
Matues tallrik
Rosenthal vit

Nyårs dukning-3

Nyårs dukning-4

Nyårs dukning-6

Nyårs dukning-12

Nyårs dukning-13

Nyårs dukning-15

Nyårs dukning-17

Nyårs dukning-19

Nyårs dukning-20

Nyårs dukning

Jag kommer göra förrätten på nyår och tänkte dela med mig av receptet här 🙂

img_0008-1

1 kommentar till “Nyårs dukning – känsla för 2018

  1. […] Sovrummet före Sovrummet efter Tapetskola Min bästa vän dör Glasveranda sätts in Sommar dukning Flera inspirerande dukningar Detta gjorde jag tillsammans med min fina vän Carolina – @jordblomman Hur du gör din midsommarkrans Vi firar 1 årig bröllopsdag Dukning under bröllop & ett hav av bilder  ett annat inlägg med tips planering bröllop Huset före – takbyte Vårt vackra hem En av alla dagar i skogen Kräftskiva Barnkalas Grillfest Dag i skogen med @emeliesvackra Bästa resan – Zakynthos & shipwreck Restaurang besök Zakynthos Höstkrans bindning I skogen med mina gamla Hur du bygger spegelpaneler Utebelysning Ta hand om amaryllisen Youtube träff i Sthlm Årets julklappsinslagning Hav av julbilder här hemma Nyårsdukningen […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa