Slutet är nära?

Jag börjar känna en oro, en känsla av att inte kunna styra min egen framtid. Drömmen är just nu att deltid kunna arbeta med mina sociala medier & blogg. Att det då inte är jag som längre styr över min framtid känns jobbigt! Vi måste därför veta hur vi ska bete oss för att styra över ”algoritmerna” tillsammans!

Jag måste bygga min egen trygghet & inte förlita mig på andra!

Jag pratar om just instagram som idag är mitt nav, min inkomst mitt rent företagsmässighet allt! Det känns otryggt att förlita sig på en plattform jag själv inte kan styra över & tyvärr inte ni heller. Vi vet däremot att instagram alltid ändras men detta är viktigt att veta om!


Jag skrev lite om detta i ett instagraminlägg men ville förtydliga hur jag menar. Instagram har något som kallas algoritmer som kort beskrivet är flera styrningar i ett program som får våra inlägg att bete sig utefter visa kriterier. Förr visades alla inlägg i ordning efter hur de lades upp. Idag styrs de blandannat över hur mycket interaktioner de får (gilla, kommentarer, att du stannar upp på bilden osv.) Säg att du följer 10 personer, om du aldrig gillar, kommenterar eller tittar lite extra på dessa bilder så kommer de sällan dyka upp i ditt flöde. Det blir egentligen som att avfölja någon. Kommenterar du däremot ofta ett konto kommer dess bilder hamna högt, gillar du en annans kommer de bilderna hamna näst högst upp. Jag tror ni förstår!

Så tråkigt att instagram att göra så eftersom vi faktiskt väljer vilka vi vill följa!

Jag vill även ge er, mina följare cred! Ni är grymma på att ge mig gilla – ❤️ & fina kommentarer! Vet ni dessutom hur mycket dom betyder för mig & min framtid förstår ni säkert hur glad jag blir över er aktivitet!

Jag kommer under nästa år satsa mer på bloggen & då även youtube så vill ni stötta mig i min utveckling får ni gärna trycka på följ även här på bloggen & prenumerera på youtube.

Hoppas detta ger er alla lite klarhet 💋

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa