Målet – Julmiddag i glasveranda 

Kikar in lite snabbt & säger hej! Har inte hunnit blogga så mycket som jag vill för att inte tala om min youtube-kanal men de blir bättre i februari när jag går ner i tid & kan lägga mer hjärta i mitt eget företag!

Förra veckan var Hugo hemma varje dag för han haft feber… I lördags var det dags för Melker att få denna skiten! Fattar inte vad de är som håller i sig såhär. Melker var nyligen över 39grader så risken för fler vabdagar denna veckan känns stor..

Vi har hur som helst kommit igång ordentligt med glasverandan då pappa hjälpte oss få tummen ur några dagar förra veckan! Han hjälpte oss sätta igen trappan & komma igång med det nya golvet! Kommer visa massa bilder på renoveringen här men idag har jag tyvärr inte så många tillhands. Trappan är riven & nya golvet lagt… checklistan är dock lång innan jul men skam den som ger sig!

Vill tillägga att vi grejar på kvällarna när barnen sover så de inte blir utan allt julmys ❄️

Stay tuned så kommer fler bilder!


Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa