Marknadskommunikation – sociala medier är framtiden

Allt fler företag förstår effekten av att kommunicera genom sociala medier. Där deras kunder faktiskt är aktiva och letar efter inspiration dagligen. Som Marknadskommunikatörer arbetar man därför i dagens samhälle i allt större utsträckning via sociala medier. Ett helt nytt sätt att synas gentemot sina kunder. Använder du verktygen på rätt sätt kan du vara säker på att ditt företag kommer blomstra.I söndags kväll märkte vi att Hugo var hängning & varm, han hade feber. Det har därför fått bli vab. Jag har varit hemma igår & idag men imorgon slipper jag sitta hemma & känna mig sliten, älskar att vara med mina barn. Självklart vill jag också ta hand om dom när de är sjuka men det är också väldigt jobbigt att bli så rastlös…

Igår satt jag i soffan med Hugo hela dagen. Jag fick då lite ro att sitta med datorn för att sammanställa den tjänst som så länge efterfrågats av mig. Jag pratar om konsultationsjobb för företag inriktat mot sociala medier – instagram. Efter de föreläsningar jag hållit så är det alltid några som vill boka mig några timmar för en analys av sitt företag & då sociala kanaler.

Jag har nu äntligen tydliga riktlinjer klara med prisstättnung & en färdig grund till häftet som jag kommer dela ut efter konsultationen & sammanställningen av företagets strategiplan på instagram.

Jag ställer frågan till mig själv, finns det verkligen ett behov för företag att få hjälp med att bygga en stark plattform på sociala medier?

Svaret är självklart, dels har jag pratat med andra marknadskommunikatörer som sett ett otroligt stort behov. Det är också givet att företag som vill synas & expandera vill synas där deras kunder finns. Att synas i en annons i ett magasin ger inte längre den räckvidd eller möjlighet till statistik som idag önskas. Våra kunder läsare inte heller magasin som de gjorde för några år sedan. Jag är därför övertygad om att framtiden ligger i sociala medier när vi pratar om marknadsföring!

Vill ni veta mer om konsultationen jag erbjuder kan ni läsa mer här – konsultation.

Mitt främsta bevis på ovanstående påstående men också min erfarenhet är min egen instagram @snickargladjen, där jag idag har över 37 tusen följare & en fantastisk marknadsföringskanal som jag dagligen vårdar.

Hoppas ni tycker detta låter intressant!

Idag ska vi försöka vila så mycket som möjligt & att försöka roa friska lilleman blir ett spännande uppdrag!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa