Julbak med Balders Hage

Detta inlägg är ett samarbete med Balders hage & Strömshaga

Det årliga julbaket är alltid något extra stämningsfullt. Vi brukar dock baka lite i omgångar & så även i år. Pepparkaksbaket är det som alltid varit mysigast då det är enkelt när degen väl är klar & man kan fokusera på gemenskapen.

I helgen ska det fortsätta julpysslas här hemma. Hela familjen är engagerade & det är sååå mysigt! Förra helgen hade vi julbak här hemma, dock är jag långt ifrån en duktig bagare. Tycker det är väldigt svårt att få till men ändå väldigt kul.

Jag beställde därför hem produkter från Balders Hage som har en uppsjö med fina produkter för julbaket men också allt som hör julen till. Balders Hage är en butik som jag alltid har haft ett gott öga för då de alltid lyckas skapa en så stämningsfull miljö.

När jag varit i kontakt med Balders Hage har jag verkligen känt att hela företaget speglar värme och personlighet. Det känns väldigt familjärt vilket gör att julstämningen bland deras produkter blir väldigt genuin.

Tänkte visa lite bilder på vårt mysiga julbak & länkar under till några av produkterna så ni kan själva spana in dom.

Baldershage bak-2

1. Röd plåtburk Olle, 2. Rött liter mått, 3. Trevåningsfat Svart,  4. Fotogenlampa

Baldershage bak-5

Baldershage bak-7

1. Pepparkaksform räv, 2. Pepparkaksform räv 2

Baldershage bak-8

Hjärtformade kakformar

Baldershage bak-10

Kavel marmor

Baldershage bak-11

 

Baldershage bak-17

 

Baldershage bak-18

Glasburk

Baldershage bak

Nu ska vi bege oss en sväng till staden för lite inköp & ärenden!

Hoppas ni får en riktigt härlig lördag!

img_0008-1

2 kommentarer till “Julbak med Balders Hage

 1. Mysigt!
  Kan du inte ha ett inlägg om hur det är att vara influencer – hur samarbeten och bokföring går till (tex hur man bokför när man får hem en vara för marknadsföring i blogg osv). Vad man ska tänka på osv. 😊 Tack för en bra blogg!

  1. Hej Elin! Jag vet inte om du lästs mitt tidigare inlägg om arbetet som influenser? Jag kommer säkert göra en uppföljning på detta men kan starkt rekommendera att läsa på Influencers of Swedens sida. Gällande produkter så skickar jag tillbaka efter avslutat samarbete.
   Mvh
   Johanna

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa