DW – extra klockarmband & 15% rabatt

Detta inlägg är ett samarbete med Daniel Wellington 

Herregud Fredag igen!… Undra om veckorna går såhär fort för att man ständigt har så mycket att göra? Hur ska man då tänka med livet? Kanske är bra att ha lite tråkigt ibland om tiden då går långsammare, det är dock inte min starkaste sida. Tiden… Vart tar du vägen?

Hur som helst, ni vet säkert vad det är för dag idag! Det är ju den bästa shoppinghelgen på hela året – Black Friday! Woohoo!

Jag har under denna viktiga dagen bestämt mig för att dela mig av erbjudandena som Daniel Wellington just nu har. Dessutom får ni en alldeles unik rabattkod av mig som jag kan lämna till er direkt. Anger ni koden Snickargladjen får ni nu 15% rabatt på hela DW:s sortiment – Hela deras sortiment hittar ni här.

Förutom detta grymma erbjudandet har de just nu Black Friday erbjudande – Du får alltså ett extra klockarmband när du köper din klocka – du kan då lätt byta ut armbandet på din klocka & det blir som 2 klockor fast du betalar för 1. Perfekt!

Du får idag 25% rabatt på deras Dapper kollektion som ni måste spana in!

Här kommer mina personliga favoriter:

DW1-2
DW1-5
DW1-20

Denna ursnygga klocka ser ut som ormskinn men sin mattsvarta länk, jag känner mig väldigt stilig och uppklädd med denna klockan & får nog säga att den är favoriten!

CLASSIC PETITE | 28MM ASHFIELD

DW-3DW-6

Denna godingen är en riktig tidlös nätt klocka som jag verkligen skulle ha till allt! Det jag gillar bäst är att den är så nätt men också att den känns riktigt exklusive.

CLASSIC PETITE | 28MM STERLING

Vilken är er favorit i Daniel Wellingtons sortiment?

Hoppas ni hittar några riktiga godingar att klicka hem denna shoppingens dag!

Kram!

img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa