Ett hav av blommor!

Jag älskar blommor! När jag ska vattna här hemma tar det väldigt lång tid & först då man inser jag att jag har en dålig vana eller kanske till och med beroende?
Blommor & växter!

Skulle jobbat över idag men när det var dags att sitta kvar hade jag inte en droppe energi kvar, inte alls likt mig men vill tro på en vändning snart och att allt bli bättre…
Känns just nu som att det motsatta sker!

Jag hoppas ni orkar med mitt gnäll ibland men tycker det är så skönt att faktiskt få gnälla lite och verkligen få visa att mitt liv verkligen inte är perfekt!
Ååå detta ska jag skriva om en dag.. Just min fotografering och mitt hem samt hur det kan framstå som om mitt liv vore underbart jämnt! (haha precis så här fungerar min hjärna, tänker en sak och vips så ploppar en annan sak upp) 🙂

På lunchen idag fick jag köpt lite fina blommor dels för jag älskar blommor men också inför fotograferingen av  Borås tidning som kommer imorgon. Skulle verkligen behöva städa just nu istället för att sitta här men det får mig bara att ännu mindre vilja göra det!

Visst är buketten och krukväxten fin?

IMG_2350.JPG
IMG_2351.JPG

Vi jobbar även sakta, sakta på med glasverandan. Elektrikern var här idag och såg till att allt såg bra ut innan vi kunde fortsätta. Blir kanske klart om 100 år som de känns just nu!

Tur fönstren från Allmoge Snickerier är så vackra att de lyfter allt de andra som är kaos.

IMG_2352.JPG

Nu ska jag fortsätta göra absolut ingenting!

Kul att så många uppskattade mitt förra inlägg med shoppingtipset! Det var faktiskt mitt mest besökta inlägg sedan jag startade bloggen! Wooohooo!
Har ni missat det kan ni läsa det här…

Glöm inte heller att följa min blogg!

img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa