Tröttheten från helvetet!

Kikar in snabbt & ber om tips! Jag är så galet trött & när jag fick veta att de flesta jag känner också är det.. Gissar att det beror på mörkret.

Har ni tips på vad man kan ta för att bli piggare?

Jag har d-vitamin tabletter som jag ska börja käka redan idag för detta går ju inte… Får inte gjort något & har massor att göra!

Kommentera gärna nedan om ni har tips på höstdeprisionen?


Ser verkligen fram emot helgen!

På fredag kommer en lokaltidning hit & gör ett reportage. Måste hinna städa innan…

I helgen blir de sedan julmarknad på Bjertorpslott & julpyssel med mig fina vän Jeanette ♡

Nu måste jag planera julfotograferingar & samarbeten men också skriva klart föreläsningen jag ska hålla på företagsfrukosten i Ulricehamn.

Ja ni hör! Här finns ingen tid för trötthet ♡

3 kommentarer till “Tröttheten från helvetet!

  1. Kanske värt att testa ingefärashot varje morgon? Springa en runda varje dag, räcker säkert med 10 min bara för att pigga upp en!

  2. Brist på järn och B-12 kanske? Isf glöm inte att ta c-vitamin ihop med järn för att öka upptaget, du kanske lärde dig detta när du var gravid med pojkarna. Superfoods är bättre än tabletter, kolla på det 🙂

  3. Har tyvärr inget bra tips annat än att vara rädd om dig. Äta, dricka, motionera, vitaminer, sömn och se till att vila och göra ingenting mellan varven. Jag tror mörkret inte vara ger oss kortare dagar utan även lite mindre ork med tanke på bristen av ljuset. Och jag ser det som den tid av året som man kanske ska göra lite som björnen, gå ner i varv, släppa på alla måsten och ta ett lugnare tempo..

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa