En kvalitéts helg…

Usch varför jag så trött hela tiden? Funderar på om det beror på hösten & mörkret som kommit. Fast de är på något konstigt sätt en härlig trötthet som jag tror jag behöver för att komma ner i varv lite. Nu imorse tassade jag upp lite tidigare för att få sätta mig ifred & jobba, vill helst inte jobba när barnen är hemma & vakna. Mysigt att sitta i köket med en tänd fotogenlampa och titta ut på ett snötäckt vinterlandskap!

Igår var en intensiv men rolig idag. Vi Började med att byta däck på bilen för att sedan åka och bada med barnen. Hugo hade dessutom en kompis med sig. Så roligt att se när ens barn växer upp och blir bra kompisar! De gör mig glad 🙂

Väl hemma fick jag några behövliga timmar i stallet. Så underbart! Cash var så arbetsvillig & jag önskar vi hade mer tid tillsammans! Men, jag hopppas det blir så när jag kommer gå ner i tid i Februari även om det då kommer bli mer jobb med mitt eget. Kanske mer struktur & ordning iaf.

På kvällen kom fina vänner hit och åt, så härligt att hinna träffa sina vänner!

IMG_2037.JPG

Har fått frågan om att skriva om hur vi gjort panelerna i vår trapp & herrum så självklart ska jag tillgodo se detta! Kommer börja skriva på inlägget idag så hoppas jag publicera det inom kort..

Jag blir så glad när jag ser att fler och fler börjar följa mig blogg, detta innebär egentligen att ni får ett mail när jag uppdaterat. Det finns flera följknappar på min sida. Längst ned men också högst upp i den rullisten!

img_0008-1

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa