Varför finns tjuvar?

Alltså vem tar sig rätten att gå in hos någon annan och ta av ens tillhörigheter som man jobbat & slitet för? Kan man inte bara skaffa sig ett riktigt jobb & vara man/kvinna nog att kunna försörja sig själv?
Det är pinsamt, lågt & enormt irriterande att folk beter sig på det viset!

Igår var vi med jobbet på en jätte mysig AW. Vi åt god mat, skrattade & hade sjukt trevlig.

Förrätt en fantastisk svampsoppa – trattkantareller med 4 sorters lök
Huvudrätt Entrecote, potatisgratäng, whiskey smörsås & en god sallad
Efterrätt Morotskaka


Vi kom då in på ämnet med inbrott. Vi har nämligen i vår by haft inbrott i uthus & garage den senaste tiden! Bästa som finns är då grannsamverkan – många vakande ögon! Blir stolt. Jag har så många frågor! Varför gör man något sånt? Jo pengar givetvis, men dom har ju ingen aning om hur mycket en annan kämpat för att få in cashen liksom… Gör om, gör rätt snälla ni som gått fel väg…

Åå så frustrerande!

Men till något roligare! DET ÄR FREDAG!

 

Denna helgen får bjuda på inköp av tak till vår glasveranda. Tror det blir pärlspont – troligtvis då även färg. Funderar på vilken kulör men får nog lugna mig lite med färger och ta tråkigt vitt. I taket! 

Jag håller tummarna att ett besök på loppis hinns med. Måste få fynda något litet, litet 😊 Man blir ju bara så lycklig då!

Jag hoppas, tror och vill hinna med att sätta upp granris på räckena utomhus också.

Vad ska ni göra i helgen?

 

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa