Tvätta har blivit mycket roligare…

Detta inlägg är ett samarbete med Månsing

Att tvätta är något jag alltid drar mig för men som ändå måste göras VARJE dag i vårt hushåll! Suck… Vi har flera trappor att gå i precis som kanske flera av er förmodligen har också. Ni som har tvättmaskinen i källaren eller bor i lägenhet utan tvättmaskin förstår säkert vad jag menar. Efter att denna tvättkorgen kommit in i vårt liv känns det mycket lättare. Kanske låter överdrivet men jag ska förklara & dessutom ge er ett grymt erbjudande!

I helgen har Elin från Månsing varit här. Vi har tillsammans varit grymt kreativa och skapat massa härliga erbjudanden och bilder till jul! Att produkt fota är verkligen något som jag tycker är sååå kul, hade lätt kunnat göra det på heltid.
Det är verkligen roligt att jobba med Månsing och vårt långsiktiga samarbete, dels för att de är så genuina människor, grymma produkter, ett fint miljö & design tänk men också för att jag får lämna så grymma erbjudanden till er!

DSC_0044
Tvättkorgen Böddalonse finns även i en ljus rotting färg.
Vad är det då som är så speciellt med denna tvättkorgen?

Jo, dels är den så stor 40x40x60 men också för att den är lätt att bära med sina stora handtag av rep & dess lätta konstruktion. Viktigt för mig är att kunna ha tvättkorgen stående framme för annars ligger tvätten på golvet… Alla i hushållet ser nu lätt tvättkorgen och den blir då naturligt och enkelt att bara slänga i sin tvätt!
Tidigare tvättkorgar har antingen varit klumpiga eller svåra att bära samtidigt som de tyvärr varit ganska fula! Denna kan stå framme i flera dagar innan den är fylld, japp så skönt att slippa ett extra moment med att springa varje dag.

Att det dessutom finns ett grymt miljötänk gör mig så glad!

Det här är en tvättkorg gjord av Vattenhyacint, en vattenväxt som skapar problem i sötvatten jorden runt. Den växer snabbt, kväver syretillgången och begränsar mängden dricksvatten. Men genom att ta upp och använda växten skapas nu arbetstillfällen i Indonesien. Fibrerna spinns och vävs för hand. Det leder till tryggad sysselsättning på landsbygden och inkomst för kvinnorna som snabbt lär sig hantverket vid vävstolarna. Samtidigt får vattenmiljön en chans att återhämta sig.


DSC_0038

Böddalonse som tvättkorgen heter betyder helt enkelt låda och det finns flera färger och modeller i samma serie. Ni hittar tvättkorgen HÄR.

Anger ni rabattkoden SNICKARGLADJEN får ni 200kr i rabatt.
Rabatten gäller så långt lagret räcker. Finns begränsat antal.

Barnen tyckte den var väldigt roligt speciellt när den var full med tvätt och man kunde gömma sig i den! Detta illustrerar verkligen hur rymlig den är!

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Hoppas ni gillar den & skynda fynda innan den är slut i lager!

namnlöst-2

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa