Alla helgons dag 

Denna dagen är det alltid lite extra jobbigt/känslomässigt! Idag tänkte vi på min mans mormor som gick bort tidigare i år! Så sorgligt men ändå så vackert när alla samlas för att fika & sedan tända ett ljus var vid graven! Övertygad om att Monica skulle skratta glatt över att vi sågs <3

Undra vad det är med kyrkogårdar? Jag gråter alltid! Oavsett om jag känner till någon som är begravd eller inte… Idag visade lille Melker 3,5 år precis samma tendens. Frågade & undrade samtidigt som han blev väldigt berörd! Gullunge <3


Tidigare idag hade jag Elin från Månsing hemma. Ni vet dom där ljuvliga handdukarna som jag ofta visar & ger erbjudande på! Väldigt inspirerande & kul fotosession, skulle kunna hållit på hela dagen med det! Åå kan knappt bärga mig till att få visa er bilderna!

Imorgon kommer jag dela ett grymt erbjudande på deras tvättkorg som bara är SÅ fin, stor & praktisk! Dock finns det begränsat kvar i lagret så passa på!

Nu ska jag slappa på soffan & tänka på hur lyckligt lottad jag är som har alla mina ”gamla” kvar! Imorgon får det därför bli att träffa min goa mormor & morfar <3

Önskar er en underbar lördag!

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa