Positiv fredag i flera bemärkelser

What a day! Nu är det äntligen klart! Känns skrämmande, typ som att kasta sig ut för ett stup men ändå sååå roligt. Jag ska lyckas med detta! Jag ska..

En kort arbetsdag idag & sedan fick jag inhandlat lite god mat & vin till kvällen. Perfekt med plockmat och något jag tycker vi äter alldeles för sällan! Älskar goda ostar, salami/skinka och oliver. Detta måste vi köra på minst 1 gång i månaden.

När vi kom hem från förskolan slappade vi lite gött i soffan och jag hann spana på vad jag ska köpa in till företaget. Behöver ha ett nytt stativ, mic, kompakt kamera & lite annat smått. Får se vad det blir inköpt. Vill ni se vad jag köpt in?

Hugo skulle på halloween disco på kvällen som han laddat för hela veckan. Tänk hans första disco. Känns lite nostalgiskt även om jag kanske mest tyckte sådant var jobbigt den tiden av mitt liv. Men ändå underbart att se att mina barn älskar det och glädjen i deras ögon gör mig lycklig!

Hur som helst, nu undrar ni säkert vad jag menade med min inledning. Japp, jag ska gå ner i tid på Vedum och jobba med mitt eget företag i 1 år. Kommer vara tjänstledig torsdagar och fredagar. Då jäklar ska jag satsa på mitt företag och göra vad jag älskar!
Då är jag beroende av att få in annonser, samarbeten, föreläsningar osv för att kunna ta ut min lön. Wow, jag jobbar då ihop min egen lön för mitt eget företag! Känns grymt!

Tror ni jag kommer klara det?

DSC_0156.JPG
Coolingen åker på halloween disco, visst ser han farlig ut!

DSC_0160

DSC_0164

DSC_0170

Såå gott! Kan verkligen rekommendera alla att äta detta oftare!

Vad har ni för ”tapas” favorit recept?

namnlöst-2

1 kommentar till “Positiv fredag i flera bemärkelser

  1. Lycka till Johanna 🤗 självklart klarar du av det!!! En så klok och driftig tjej som du 👍💙

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa