Önskar Fredag

Igår kväll kände jag att jag ville ha fredag direkt. Att jag vill gå & lägga mig för att få fredag. Egentligen vet jag inte varför, för just nu känns jobbet som den tryggaste punkten i mitt liv just nu. Allt annat är upp och ned – på gott & ont.

Inte meningen att komma här & gnälla men det är inte så jag menar med att livet är upp och ned. Jag har länge stått inför ett vägskäl arbetsmässigt då mitt eget företag kräver mer och mer. Det fixar väl jag har jag tänkt, men det är nog bra att dra ner lite i arbete innan man blir helt utmattad!
Kommer snart berätta vad som händer här.

Barnen bråkar konstant, för att inte nämna Melkers sjuka envishet!

Sitter & försöker planera upp massa kul att visa er inför jul men det är inte lätt i djungeln av allt fint som finns! Shit jag vill köpa allt…
Har tänkt att jag ska försöka vara sparsam för mig egen plånboks skull men också för miljön & då kommer jag även dela med mig till er. Planeringen fortsätter…

Nu blir det kortdag på jobbet och sen tar jag helg… Längtar redan till fredagsmyset med familjen <3

IMG_1915

IMG_1918.JPG

Vi hörs snart igen!

Önskar er en fin dag!

namnlöst-2

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa