Rummet med lugnet…

Detta inlägg innehåller annonslänkar från confidentliving

Detta rummet är av hela huset det som enligt mig behöver vara mest ombonat är – vardagsrummet. Anledningen tycker jag är självklart. Här spenderar vi tiden då vi varar ner, innan vi lägger oss för att sova. Vi har både vårt vardagsrum med soffa som ni ser bilder på här men också vårt Chesterfieldrum utan Tv.

I vinter kommer det bli ännu ett vardagsrum på ovanvåningen som är för framförallt barnen. Mycket jobb men det kommer bli så kul att framförallt tapetsera och inreda.
Som flera av er såg så lade jag upp ett klipp igår på Youtube där jag målade spegeln på bilderna nedan. Missade ni detta klipp kan ni se det HÄR.

När jag igår lade upp denna bilden på vårt vardagsrum fick jag flera frågor om lampan på bilden. Jag började då fundera kring vad jag vill ha för lampa i vardagsrummet upp & hittade några fina golvlampor nedan.

Gillar ni lampan jag har på bild så hittar ni den HÄR.

DSC_0086

DSC_0085

 

Vad tycker ni om dessa? Det var dessutom extra pris just nu på alla dessa lamporna! 🙂

Till vänster ser ni eller iaf jag en super härlig golvlämpa som känns arbetad, lantlig men ändå stilren. Denna hittar ni HÄR.

Den svarta golvlampan är min favorit och troligtvis något sån som kommer få flytta in när det är dags. Lantlig med en industriell känsla. Perfekt! HÄR hittar ni den.

Lampan med de två flexarmade skärmarna känns så rätt! Ååå den hade också gärna fått flytta in… Beslut ångest! Vilken tyckte ni bäst om? Juste denna hittar ni HÄR.

Tycker ni det är roligt när jag delar lite shoppingtips emellan så gör jag självklart det!
Berätta gärna vad ni vill att jag tipsar om.

Önskar er en fin dag!

namnlöst-2

 

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa