Youtube nu kör vi!

I helgen har jag varit på youtube bootcamp och fått mycket information, inspiration men framförallt verktyg för att kunna fortsätta utvecklas. Att det just är youtube som är valet är inte konstigt, youtube är nämligen kanalen som just nu används mest, växer mest & om du frågar mig roligast att kolla på.

Jag vet att många av er som läser och följer mig är ”äldre”, missuppfatta mig inte! Jag ses också som äldre inom sociala kanaler och är 28 år. Facebook började också hos de yngre men efter några år ökade det även för en äldre målgrupp.
Denna trend har skett på instagram och sker just nu även på Youtube. Våran målgrupp 30+ (jag vet jag är inte där än men känner mig äldre än vad jag är) använder idag främst youtube för att hitta information men fler och fler skaffar ett konto för att kunna följa (prenumerera) på de kanalerna man finner intressanta. Det blir som ens egna lilla tv kanal. Perfekt!

Så här skaffar du youtubekonto:

  1. Gå in på www.youtube.com
  2. Klicka i höger hörn på Logga in – skapa konto
  3. Fyll i alla uppgifter – antingen skaffar du en gmail (mailadress) eller så använder du en du redan har.
  4. Skretess & villkor – läs igenom & längst ner klicka på jag godkänner
  5. Klicka på verifiera nu
  6. Fyll i din mail och ditt lösenord till din mail (inte det nya du valde till youtube kontot)
  7. Klicka på det stämmer om mobiler stämmer + svara på frågan om ankomst
  8. Gå in på min kanal HÄR eller sök på mitt namn & tryck på röda knappen PRENUMERERA.
  9. KLART! Det är superenkelt!

 

Här kommer lite bilder från helgen som jag tack och lov fick tillsammans med Elin Lewenhaupt. Jag hade nog aldrig lyckats komma rätt utan henne samtidigt som bilresan blev så sjukt rolig!

Elin har fler bilder på oss tillsammans så det kanske blir fler längre fram 🙂

Vi stannade vid en fin sjö i stavsjö (tror jag det hette) som vi fotade vid.

DSC_0005

DSC_0009

DSC_0019

DSC_0027

DSC_0036

DSC_0052.JPG

DSC_0045

DSC_0048

Lycka till nu med att skapa ert youtube konto & undrar ni något kan ni alltid skriva till mig!

KRAM!

namnlöst-2

1 kommentar till “Youtube nu kör vi!

  1. […] bindning I skogen med mina gamla Hur du bygger spegelpaneler Utebelysning Ta hand om amaryllisen Youtube träff i Sthlm Årets julklappsinslagning Hav av julbilder här hemma […]

Kommentera

Handla för minst 700kr och du kan välja fri frakt i kassan! Avvisa